28 / 07 / 2024

tekzen mobilyaları

tekzen mobilyaları

Doğaya saygılı ürünler markaların yeni ilgi alanı. 1995'te ilk mağazasını İstanbul Merter'de açan Tekzen geri dönüşümlü mobilya üretimine başladı.

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

Tekzen, 2018'de 18 yeni mağaza açacak!

Tekzen yurt genelinde 53 ilde 122 mağazasıyla satış alanını 230 bin metrekareye çıkardı. Firma yurt dışında Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Eyüp Tekzen ve Migros'un yerine konut yapılacak!

İstanbul Eyüp İlçesi, Silahtarağa, Tekzen ve Migros'un yer aldığı 732 ada, 1 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Tekzen 22 yıldır evleri güzelleştiriyor!

Yüzde 100 yerli sermayeli en yaygın ev güzelleştirme merkezi TEKZEN, bugün 53 ilde 120 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen’in yolculuğunu Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya anlattı.

2017 bahçe mobilyaları trendi!

Bahçeler ve teraslar gibi açık hava mekanları yaz aylarında en çok zaman geçirilen en keyifli alanları oluşturuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Samantır, bahçe mobilyalarında 2017 trendlerini anlatıyor.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

tekzen mobilyaları Haberi

tekzen mobilyaları

Türkiye'nin ilk yapı marketi olarak kabul edilen Tekzen, yeni sezonda bahçe mobilyalarını yüzde 100 geri dönüşümlü malzemelerden ürettiğini...