01 / 05 / 2024

Telman İsmailov alacakları

Telman İsmailov alacakları

ANTALYA'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın sahibi AST firmasının milyonlarca dolar ve lira karşılığındaki alacaklıları sıraya girdi.

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Muhammet Enes Tarla ve Telman Akhmedovı ortaklığında kuruldu.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Duayen İzolasyon İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duayen İzolasyon İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İsmail İsmailov tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı!

Telman Ismailov tarafından 1.4 milyar dolara inşa edilip, borçlarından dolayı Antalya 6. İcra Müdürlüğü'nce Halk Bankası'na 360 milyon liraya satılan Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Halk Bankası'nın!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedelle satın aldı.

Mardan Palace'ın sahibi kim?

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı

Telman İsmailov alacakları Haberi

Telman İsmailov alacakları

ANTALYA'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın sahibi AST firmasının milyonlarca dolar ve lira karşılığındaki alacaklıları sıraya girdi. Toplamda ipoteklerle birlikte borç tutarı 584 milyon TL civarında.


Antalya'nın Kundu bölgesinde işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen, 23 Mayıs 2009 tarihinde açılan ve 2010 yılında 'Turizmin Oscarları' olarak da adlandırılan World Travel Awards 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen Mardan Palace, Antalya 4'üncü İcra Dairesi tarafından satılığa çıkarıldı. Halk Bankası'nın alacakları nedeniyle satışa çıkarılan otel için çok sayıda kamu kurumu, banka ve özel firmanın alacakları da satış sonrası ödemelerin yapılması için icra dosyasında yer verildi. 


Mardan Palace Hotel ve biri Telman İsmailov'ın özel kullanımına ait 6 ultralüks...