27 / 04 / 2024

Telman İsmailov kim

Telman İsmailov kim

Mardan Palace, bugünlerde borçlar nedeniyle ihtişamını kaybetti. Telman İsmailov’un “Aile mirası olarak yüzyıllar boyunca yaşayacak” dediği Mardan Palace Otel, neden icraya düştü?

Mardan Palace Hotel'in alacakları sıraya girdi!

ANTALYA'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın sahibi AST firmasının milyonlarca dolar ve lira karşılığındaki alacaklıları sıraya girdi.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Halk Bankası'nın!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedelle satın aldı.

Mardan Palace'ın sahibi kim?

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı

Mardan Palace Hotel kime satıldı?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.4 milyar dolara mal olan otel 'kelepir' fiyata el değiştirdi.

Halkbank, Mardan Palace oteli satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace yeni sahibini buldu!

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel satıldı.

Mardan Palace'ın satışı gerçekleşti!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Telman İsmailov kim Haberi

Telman İsmailov kim

2009’un mayıs ayında görkemli açılışıyla dikkatleri üzerine toplayan Mardan Palace, bugünlerde borçlar nedeniyle ihtişamını kaybetti. Azeri kökenli işadamı Telman İsmailov’un yaklaşık 1,4 milyar dolar tutarındaki yatırımı, Antalya’nın en pahalı ve görkemli oteli olarak ün yapmıştı. Altın tozuyla kaplı trabzanlar, açılış için dünya starlarına ödenen milyon dolarlar, Burj el-Arab’dan, Çırağan Kempinski’den ve dünyanın en iyi otellerinden transfer edilen yöneticiler, otelin lüks ve ihtişamını özetliyor. Yedi sene sonunda, Mardan Palace için 2015, borçlarla yaşanan sıkıntılı dönemin tavan yaptığı bir yıl. Otel geçtiğimiz aylarda icralık oldu ve satışa sunuldu. Otelin ihalesinde başlangıç bedeli olarak belirlenen rakam ise 325 milyon TL olarak belirlendi.

İş bu noktaya nasıl geldi sorusunun detaylarında, İsmailov’u borç krizine adım adım sürükleyen nedenlere bakmak gerekiyor. Bir zamanlar çok yakın ilişkiler...