02 / 05 / 2024

tem 34 dükkanları

tem 34 dükkanları

İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri..

İstanbul'da Fabrikalar Modernleşiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Karat 34 dükkan fiyatları 2018!

28 adet dükkanın ihalesiz, açık satış yöntemiyle satışa sunulduğu Emlak Konut Karat 34 prıojesinde dükkanların alanları ise 80 ile 800 metrekare arasında farklılık gösteriyor..

Karat 34 dükkanları yüzde 18 KDV dahil 985 bin liraya!

Karat 34 dükkanları yüzde 18 KDV dahil 985 bin liraya satılıyor. Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. 

Karat 34’ün dükkanları satışa çıkıyor!

Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesinde dükkanlar satışa sunuluyor. Dükkan fiyatları 1 milyon 734 bin TL'den başlıyor.

Tem 34'te faizsiz taksitlerle! Fabrikalar depolar dükkanlar!

Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. Proje 200.000 m2 kapalı alanlı projede üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlamayı hedefliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Makro Yapı Meydan dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İSTANBUL'UN planlı ilk kent meydanı olacak Başakşehir Kent Meydanı'nın, Meydan Dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Projede dükkanlar 240 bin liradan başlayan muhammen bedelle satılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

tem 34 dükkanları Haberi

tem 34 dükkanları

Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Esenyurt bölgesinin doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere mahallesi ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunmaktadır.


İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri. 


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, ikitelli gişelerine yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alan 400 m2 ile 25.000m2 arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcuttur. 


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*1000 m2’ye düşen 180 kVA yüksek enerji altyapısı,

*Ağır yük taşıma kapasitesi,

*Maksimum verim sağlayan son...