29 / 04 / 2024

tem 34 sanayi merkezi

tem 34 sanayi merkezi

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesinde 400 metrekare ile 25 bin metrekare arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcut..

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Taş tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haznedar tarafından kuruldu.

Nikou 34 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nikou 34 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Younesughafar tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

tem 34 sanayi merkezi Haberi

tem 34 sanayi merkezi

İstanbul'da son yıllarda gelişen sanayi ile üretici firmaların yüzü gülüyor. Sanayi üssü haline gelen Esenyurt bölgesinde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. 


Tarihin her döneminde dikkatleri üzerine çeken İstanbul sanayi sektöründe de başı çekmektedir. Gerek bölge gerekse ülke içinde en büyük paya sahip olan İstanbul'da son yıllarda gelişen bölge olarak Esenyurt karşımıza çıkmaktadır. 


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, ikitelli gişelerine yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alanda 400 m2 ile 25.000m2 arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcuttur. 


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*7-10 metre kat yükseklikleri, asma kat ile metrekareyi artırma imkanı,

*Her kata düz...