02 / 05 / 2024

tem gebze yolu

tem gebze yolu

İDO, TEM otoyolunun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar - Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattının 12 Mart’ta hizmete açılacağını duyurdu.

Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattında test sürüşüne katılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu gece Gebze-Halkalı demir yolu hattında devam eden test sürüşlerinde yer alacak...

Gebze ile Halkalı banliyö hattıyla birleşecek!

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı Demir Yolu güzergahında 3 hat olarak inşa edilen banliyö hattı projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, projenin ilk çeyrekte açılışının yapılacağını açıkladı.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

tem gebze yolu Haberi

tem gebze yolu

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar-Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor. 


İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları Köprü Viyadükleri İzolasyon Çalışması kapsamında, 24 Temmuz'a kadar TEM otoyolunun Gebze kavşağı ile İzmit doğu kavşağı arasındaki viyadüklerin her iki yönünde üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.


İlk etap olarak güney (İstanbul-Ankara) yönünde 24 saat esasına göre yapılacak çalışmalar sırasında otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun kavşaktan D-100 karayoluna yönlendirilecek.


Filosunda 3 ayrı tipte 18 arabalı vapur ile 5 farklı tipte 9 hızlı feribot bulunduran İDO, Eskihisar-Topçular arabalı vapur hattı ile Pendik-Yalova hızlı feribot hattında, çalışmalar nedeniyle meydana gelecek trafik sıkışıklığına yönelik çeşitli önlemler aldı.


İDO, trafiğin yoğunlaştığı bölgede, Eskihisar-Topçular arasında ara vermeksizin...