03 / 05 / 2024

tem genişeyecek mi

tem genişeyecek mi

Ambarlı Limanı'nda sorunsuz hizmet verebilmesi için Ispartakule'de bir terminal kurulacak ve E-5 ile TEM 2'şer şerit daha genişletilecek.

Dacia Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? Şimdi al, Şubat 2024'te öde fırsatı! 

MPV genişliğinde, SW uzunluğunda ve SUV karakterinde olmasıyla dikkatleri çeken Dacia Yeni Jogger, güvenlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Peki Dacia Yeni Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Dacia Jogger 12 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un pürüzsüz kaydırma sağlayan akıcı ekranıyla beğeni toplayan modellerinden Samsunf Galaxy S21, geniş depolama kapasitesi ve uzun süre yeten pil ömrüyle öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S21 FE indirime girdi mi? Fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

3600 ek gösterge toplantısı ne zaman yapılacak? Meslek grupları genişletilecek mi? 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak?

3600 ek gösterge çalışmalarında sona yaklaşıldı. Peki 3600 ek gösterge düzenlemesinde son durum ne? 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Meslek grupları genişletildi mi? İşte ayrıntılar...

Salgın sonrası gelişmiş ekonomilerin kemer sıkma riski var!

Oxford Economics'in Küresel Başekonomisti Slater, "Gelişmiş ekonomiler, şu anda geniş çaplı bir ek borç oluşturuyorlar. Orta vadede politikada mali baskılar olacaktır. Kemer sıkma riski var." dedi.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

KDV sistemi yatırımın önüne engel!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) "Genişletişmiş Başkanlar Kurulu Toplantısında konuştu. Ağbal, "KDV sistemi, bu haliyle sürdürülebilir değil. Yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın önünde ciddi bir engel oluşturuyor'' ifadelerini kullandı.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Tem 34'te iş yükünü azaltan çözümler! Metrekaresi 2 bin 500 TL!

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Proje, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

Tem 34 projesinde metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor. Projede metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor.

tem genişeyecek mi Haberi

tem genişeyecek mi

Ambarlı Limanı, 8 yılda günlük 12 bin kamyon ve 124 bin ton yük trafiğine sahne olacak. Master plan taslağına göre şehrin kilitlenmemesi ve limanın sorunsuz hizmet verebilmesi için Ispartakule’de bir terminal kurulacak ve limana demiryolu çekilecek.


E-5 ve TEM genişletilecek, limanla E-5 arasında yeni duble yollar yapılacak ve akaryakıt terminalleri Marmara Ereğlisi’ne gönderilecek. İki alternatifli demiryolu hattından biri 3 kilometrelik tünel içeriyor


Türkiye’nin en büyük, dünyanın 39. büyük konteyner limanı olan Ambarlı’ya girip çıkacak yük trafiği 2018-2023 arasında günde 10 bin kamyonla 100 bin tonu geçecek. 2023’te günde 124 bin ton yük ve 12 bin kamyona ulaşacak. Hem limanın düzenli hizmet vermeye devam edebilmesi hem de İstanbul’un batısının kilitlenmemesi için bölgede büyük imar faaliyetleri planlanıyor. İstabul’un nüfus yoğunluğu yüksek Beylikdüzü ve...