28 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 



 Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Airyfryer Fritöz sıcak hava üfleme tekniği sayesinde pişirme işlemini az miktar yağ ile gerçekleştirir. Xiaomi Fritöz modeli, maksimum 1800 Watt güç ile çalışır. Bu güç seviyesi sayesinde yüksek performanslı bir çalışma gerçekleşir.

Az yağ ile pişirme için 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu gerçekleşir. Paslanmaz çelik ısıtma elemanı hedef sıcaklığa hızla ulaşır ve sıcak hava sirkülasyonu sistemiyle birleşerek nemi etkin bir şekilde hapseder. Sonuçta sağlıklı, az yağlı ve lezzetli yiyecekler ortaya çıkar.

6 L kapasiteye sahip Xiaomi Mi Smart Air Fryer yüksekliği ayarlanabilir tepsisi sayesinde 6 L'den 3 L'ye kolay geçiş sağlanır. 6 L pişirmenin keyfini çıkarmak ve kapasiteyi en üst düzeye taşımak için kızartma tepsisini alt seviyeye yerleştirmek yeterlidir. 3 L'yi deneyimlemek, nemi hapsetmek ve daha çıtır bir doku yaratmak için kızartma tepsisini üst seviyeye yerleştirmeniz gerekir.

Düşük sıcaklıkta buz çözme ve fermantasyonun yanı sıra orta-yüksek sıcaklıkta pişirme ve yumuşatma için kullanım kolaylığı sunar. Hassas ayarlı, daha net ısı kontrolü ve daha verimli pişirme için dahili NTC sıcaklık sensörü mevcuttur.

HANGİ YEMEK NE KADAR SÜREDE KAÇ DERECEDE PİŞİYOR?

Patates kızartması : 18 dk boyunca 200°C'de
Düşük sıcaklıkta buz çözme süresi: 20 dk boyunca 40°C'de
Düşük sıcaklıkta fermantasyon ( yoğurt ) süresi: 8 saat boyunca 40°C' de 
Tavuk kanadı : 15 dk boyunca 180°C'de
Biftek : 12 dk boyunca 200°C'de
Yumurtalı turtalar : 15 dk boyunca 180°C'de
Izgara balık : 10 dk. boyunca 195°C'de
Izgara sebze : 15 dk boyunca 180°C'de

Peki ürünün sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön