02 / 05 / 2024

Tema Banyo 2015

Tema Banyo 2015

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapacak!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde’de kuracağı güneş enerjisi santralı ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Oğuz Odabaşı: Ev tesisatında denetim şart!

Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, ev tesisatında denetimin şart olduğunu belirtti.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tema Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Zeynep Gültekin ve Şenay Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema İstanbul basın toplantısı 29 Temmuz'da!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında, seçkin ve ayrıcalıklı yaşam başladı. Tema İstanbul konutları basın toplantısı 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Tema'dan yazlık evlere özel tasarımlar!

Tatil başladı, yazlık evler açılmaya başladı. Yazlık evlerinde yenilik isteyen ya da küçük dokunuşlarla banyolarına farklılık katmak isteyenler için Tema Banyo, hem şık hem de modern ve pratik çözümler sunuyor.

Halkalı Tema İstanbul'da 1+1'ler 361 bin TL'ye! Teslimler Temmuz 2015'te!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur ortak projesi olarak yaşama geçirilen Tema İstanbul projesi İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık konut!

Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tema İstanbul Halkalı satılık konut teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema Banyo 2015 Haberi

Tema Banyo 2015

Bu yıl itibarıyla Tema Banyo’nun bine yakın satıcısı  ve servis çalışanları belirli periyotlarla Beylikdüzü’ndeki fabrikada bir araya gelerek hedeflerini paylaşmaya başladı. 


Tema Banyo’nun 2015 yılına güçlü bir yatırım programıyla başladığına dikkat çeken Tema Group  Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, “Müşteriyi ve onların beklentilerini ana odağımıza alarak CRM-Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları ve satış ağımızı yeniden yapılandırma kararı aldık. Bu doğrultuda; tüketiciyle buluşma noktamız satıcılarımızın  eğitimi büyük önem taşıyor. 2015 yılı itibarıyla satıcı arkadaşlarımızla düzenli aralıklarla fabrikamızda bir araya geliyoruz ve onlarla hedeflerimizi paylaşıyoruz” dedi.


Müşteri memnuniyeti 


Müşteri memnuniyetinin büyük önem taşıdığını hatırlatan Odabaşı, “Bunu sağlamada satıcılarımız önemli bir yere sahip. Bu buluşmalar ve hedef paylaşımları  sayesinde satıcılarımız; hem üretim altyapımızı ve ürün geliştirme kabiliyetimizi yerinde görme fırsatı buluyor hem de hizmet kalitemizi ilk...