05 / 05 / 2024

Tema Banyo ulaşım

Tema Banyo ulaşım

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Atakent Tema İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Tem Otoyolu güney yan yol üzerinde bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Küçükçekmece Tema İstanbul ulaşım!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde toplam 3531 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Tema İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tema İstanbul ulaşım bilgileri!

Tema İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent’te hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Atakent projesi toplam 3531 konuttan meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 361 bin TL'den başlıyor.

Atakent Terrace Tema ulaşım bilgileri!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Terrace Tema projesi 78 bin 856 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Atakent Terrace Tema ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

İnanlar Terrace Tema ulaşım!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Terrace Tema projesi Küçükçekmece ‘de 78 bin 856 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İnanlar Terrace Tema ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapacak!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde’de kuracağı güneş enerjisi santralı ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Tema Banyo ulaşım Haberi

Tema Banyo ulaşım

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi olarak nitelendirdiği Beylikdüzü fabrikasının kapılarını Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) üyelerine açtı. Sektördeki gelişmelerin masaya yatırıldığı, 2015 hedeflerinin aktarıldığı bu özel organizasyona Tema Banyo Yönetim Kurulu adına Sami Uyanık ve Genel Koordinatör Oğuz Odabaşı ev sahipliği yaparken TİMDER’i ise Kemal Çelik başkanlığında kalabalık bir üye grubu temsil etti.


Tema Group Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, fabrika ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Tema Banyo’nun iç pazarda ‘Tema banyoyu tamamlar’ sloganıyla güçlü bir yer edindiğine dikkat çekerek, “Türkiye’de sayıları bini aşan bayimizle yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz. 2015 yılında da büyüme hedeflerimiz yüksek ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan’daki büyüme stratejilerine paralel olarak Selanik’te yatırımlarımıza yenilerini eklemeyi planlıyoruz” dedi.



Kalitenin yükseltilmesi sektörün görevi!

Oğuz...