27 / 04 / 2024

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...



Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti. 

İstanbul'un ilk temalı parkı olma özelliğini taşıyan Vialand AVM'nin adı İsfanbul olarak değişti. Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Türkiye'nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul, 120 bin metrekarelik alan üzerinde bulnuyor.

15 bin kişilik kapasiteye sahip olan İsfanbul AVM, 2013 tarihinden beri faaliyet gösteriyor.  
Yabancı ilgisi yoğun

İsfanbul açıldığı günden beri Orta Doğu, Azerbaycan, Rusya, Lübnan, Mısır gibi ülkeler başta olmak üzere yabancı misafirlerin de gözdesi oldu.  Özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt’ten gelen turistler İsfanbul'a uğramadan ülkelerine geri dönüş yapmıyor.

Türkiye’nin en büyük 5. alışveriş merkezi olan İsfanbul alışveriş merkezi yıllık müşteri kapasitesi 20 milyon ziyaretçinin üzerinde. İsfanbul Temapark olarak aylık ziyaretçi ortalaması 148 bin, yılda ise 1,5 milyon olarak belirtildi.

İsfanbul'da neler var? 

Tema Park içerisinde yirmiden fazla eğlence ünitesi bulunuyor. Eğlence, yaşam ve alışveriş merkezi konseptli olan İsfanbul'da mağazalar, restoranlar, sinema, fitness, otel ve tema park mevcut.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi:

İsfanbul adres: Mahallesi Şehit Metin Kaya Sokak No:11 34065 Eyüp/İstanbul

http://www.isfanbul.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön