16 / 05 / 2024

Tema Halkalı İstanbul Evleri teslim tarihi

Tema Halkalı İstanbul Evleri teslim tarihi

Tema Halkalı İstanbul Evleri kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'si tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'lik kısmının tamamlandığını kaydetti.

Bu hattı günde 70 bin kişi kullanacak! Son durum ne?

31,5 kilometrelik   Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro  Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Proje kapsamında  Gayrettepe-Kağıthane Hattı'nın mayıs sonunda, Gayrettepe'den havalimanına olan kısmın da önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. 

İstanbul Havalimanı'na 30 dakikanın altında ulaşılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ve Halkalı-İstanbul havalimanı hatlarıyla İstanbulluları yarım saatin altında İstanbul Havalimanı'na ulaştıracağız" dedi...

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum!

29 Ekim'de hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda seferler bugün başladı. Havalimanına rahat ulaşım sağlamak için inşa edilen Halkalı - Arnavutköy - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar sürüyor. İşte Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum...

Terrace Tema'da 2 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle!

Terrace Tema Halkalı'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 2.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor..

Terrace Tema fiyat listesi 2017!

İnanlar İnşaat imzasına sahip Terrace Tema projesi İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edildi. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası bulunan Terrace Tema iki kule olarak yükseliyor...

3. Havalimanı metro inşaatı için Ulaştırma Bakanlığı'na yetki verildi!

Bakanlar Kurulu Kararı ile, yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları kapsamında Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı ile Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın inşası Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri!

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları!

Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları!

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları 390 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Tema İstanbul Konutları'nda 1+1 daire tiplerinden 4+1 dairelere kadar seçenekler yer alıyor...

Tema Halkalı İstanbul Evleri teslim tarihi Haberi

Tema Halkalı İstanbul Evleri teslim tarihi

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un hayata geçirdiği Tema İstanbul, Küçükçekmece Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Tema Halkalı İstanbul Evleri kapsamında toplam arsa alanı 1,5 milyon metrekare olarak tasarlandı. 


Tema Halkalı İstanbul Evleri kapsamında Tema İstanbul Evleri, Tema İstanbul World, Tema İstanbul AVM, Tema İstanbul Plaza kısımları bulunuyor. 




Tema Halkalı İstanbul Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 3.200 TL'den başlıyor. Tema Halkalı İstanbul Evleri teslim tarihi 2016 senesi olarak planlanıyor. 


Tema Halkalı İstanbul Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Tema Halkalı İstanbul Evleri kapsamında yürüyüş yolları, eğlence...