06 / 05 / 2024

tema istanbul world

tema istanbul world

Tema İstanbul Halkalı Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor

Tema World Halkalı!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortak projesi olarak yaşama geçirilen Tema World Halkalı projesi İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema İstanbul'da teslimler 1 Temmuz'da!

Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul'un olası güzergahı açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Projenin sonraki etapları Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda hayata geçirilecek.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor. Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasında iken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor.

Tema İstanbul projesinde 530 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Tema İstanbul projesinde yer alan daire seçeneklerinden 147 ila 175 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon konutların fiyatları 530 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 360 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerden 92 ila 129 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 360 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul'da 280 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor Projenin 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Halkalı Tema İstanbul Projesi!

Halkalı Tema İstanbul Projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında yapılacağı Halkalı Tema İstanbul Projesi'nde banka kredisi kullanılıyor.

tema istanbul world Haberi

tema istanbul world

Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece Halkalı Atakent Bölgesi içinde Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Halkalı Evleri satılık konut detayları öncesinde projeden bahsedelim. 


Tema İstanbul Halkalı Evleri karma olarak yükseliyor. Tema İstanbul Halkalı Evleri kapsamında Tema İstanbul World, Tema İstanbul Plaza, Tema İstanbul Evleri ve Tema İstanbul AVM kısımları yer alıyor. 




Tema İstanbul Halkalı Evleri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Tema İstanbul Halkalı Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatları  3 bin 200 TL'den başlıyor. Projenin toplam arsa alanı 1,5 milyon metrekare...