02 / 05 / 2024

Tema World açılış tarihi

Tema World açılış tarihi

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...

Tema World MIPIM 2014'te tanıtıldı!

Uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için dünyanın en büyük ve önemli fuarı MIPIM'de, dünya lansmanı yapılan Tema İstanbul'un eğlence ayağı Tema World 'ün de ön tanıtımı gerçekleştirildi.

Tema World 2016'da kapılarını açacak!

400 milyon dolar yatırımla hayata geçecek park, yılda 3 milyon kişiyi eğlendirecek. Kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları ile her yaş grubuna hitap edecek Tema World 2016'da kapılarını açacak.

Ankapark Mart 2019'da açılıyor!

Avrupa’nın en büyük tema parkı olma özelliğine sahip olan Ankapark 2019'un Mart ayında hizmete açılıyor.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Atakent Tema İstanbul satılık ev!

Atakent Tema İstanbul satılık ev fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yeni blokları satışa sunulan proje 2 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılışı yine ertelendi!

Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Ankapark'ın yanıbaşına inşa edilecek olan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılış tarihi yine ertelendi. Sonbaharda açılması planlanan hayvanat bahçesinin Ankapark'tan sonra açılması kararlaştırıldı.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Tema World ve Tema Plaza ne zaman açılacak?

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...

Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları!

Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Pendik açık oto pazarı nerede ve ne zaman açılıyor?

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

Vialand Pakistan ve Kazakistan'a açılıyor!

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi.

Tema World açılış tarihi Haberi

Tema World açılış tarihi


Halkalı Atakent'te Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Tema İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, alışveriş merkezi, otel, mağaza ve temalı eğlence parkı yer alıyor. 400 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Tema World eğlence parkının yılda 3 milyon kişiyi ağırlaması bekleniyor. 


3 bin metrekare büyüklüğünde sosyal tesisin bulunduğu Tema İstanbul'da 5 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları yer alıyor.  Konut satışlarının devam ettiği projede yaklaşık 7 bin araçlık kapalı ve 650 araçlık açık otopark da mevcut.


Konut teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği Tema İstanbul projesinde yer alan Tema World ve Tema Plaza'nın yapımına konut teslimlerinden...