03 / 05 / 2024

tema world giriş ücreti

tema world giriş ücreti

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul'da yer alan Tema World eğlence merkezine giriş ücreti 50 TL olacak...

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema World Eğlence Parkı taşınıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, TEM’den geçen sürücülerin gözlerinin takılabileceği gerekçesiyle eğlence parkı Tema World’ün yerinin değiştirilmesini istedi.

Tema İstanbul kiralık ev fiyatları!

MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'da konut teslimleri deva ediyor.

Tema İstanbul'da 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, KanturAkdaş Ortak Girişim Grubu'nun Atakent'te 24 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı.

Tema İstanbul’da konutlar sahiplerine teslim edildi!

MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı’da inşa edilen Tema İstanbul’da konutlar sahiplerine teslim edildi.

tema world giriş ücreti Haberi

tema world giriş ücreti
Tema İstanbul projesi içinde yer alacak Tema World, ABD'deki City Walk örnek alınarak tasarlandı. Bu bölümde restoranlar ve eğlence merkezleri bulunacak. Satış ofisi restaurant olacak 5 milyon TL bütçeyle Tema İstanbul'un içerisinde inşa edilen ve şu anda satış ofisi olarak kullanılan zeplin şeklindeki yapı, proje bitiminde restoran olarak kullanılacak. 'Metro yerine elektrikli otobüs kullanacağız' 150 bin m2'lik park yapılacak 3. havalimanının inşa edilmesinden dolayı Tema istanbul içerisinde yer alacak olan fuar merkezi iptal edildi. Fuar alanı olarak planlanan 525 bin metrekarelik alana ne yapılacağı üzerinde çalıştıklarını belirten Erhan Boysanoğlu, "Proje planının onaylanmas sırasında bakanlık arazinin 150 bin metrekaresini özel yeşil alana bırakılmasını istedi. Buraya halka açık park yapacağız" dedi. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Tema Park ile Atakent'i...