29 / 04 / 2024

Temaş Gurup İnşaat

Temaş Gurup İnşaat

Temaş Gurup İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bülent Dörter, Hayat Yılmaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Temaşehir Konya'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torkam İnşaat imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Yazıcı Gurup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Gurup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erol Yazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Karakol Sokak'ta kuruldu.

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Güneş ve Çetin Temeş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Som Tema Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Tema Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğdu tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı Akgün Sokak'ta kuruldu.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Temaş Gurup İnşaat Haberi

Temaş Gurup İnşaat
Temaş Gurup İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bülent Dörter, Hayat Yılmaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Temaş Gurup İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a-Her türlü inşaat malzemelerinin imalatı ve alım satımını yapmak. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...