03 / 05 / 2024

temel gıda ürünleri fiyatı

temel gıda ürünleri fiyatı

Şeker, ayçiçek yağı, mercimek buğday, arpa gibi temel gıda fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmesi. Söz konusu gıdalar üreticilerden uygun fiyatlarla alınarak stoklanacak. Peki bu ürünlerin fiyatı düşecek mi? İşte detaylar...

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

Ayçiçek yağına indirim! A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları açıkladı! Kaçırmayın!

Mutfakların en temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağına Ramazan Bayramı sonrası dev indirim geldi. A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları resmi internet siteleri üzerinden duyurdu. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte son dakika indirimli fiyat listesi...

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

BİM 6-9 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayınlandı! Uygun fiyatlı seçili ürünler ve indirim fırsatları bu hafta BİM'de!

BİM 6-9 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı sunan BİM'de 6-9 Şubat 2024  kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

90 adet üründe dev kampanya! Migros'ta zeytinyağı, ayçiçek yağı, un ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros Market Temel Gıda Ürünleri'ne indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 90 adet ürün indirime girdi. İşte indirme ilişkin tüm detaylar...

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

Ekonomideki kötü gidişat, yüksek enflasyon ve dolar kurunun her geçen gün artması nedeniyle gıda fiyatları da artmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, market ve gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen TEB, bu alanda yapılacak harcamalarda tam 300 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

temel gıda ürünleri fiyatı Haberi

temel gıda ürünleri fiyatı

Fiyat İstikrarı Komitesi toplantısında gıdada arz ve fiyat sıkıntısı çekilmemesine yönelik alınan kararlar uygulanmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı ilk olarak özel sektörün stokçuluğunu ve bunun neden olduğu fiyat artışının önüne geçecek bir çalışma başlattı. Bazı önemli ürün kalemleri için ilgili kurumlar aracılığıyla yeni alımlar planlandığı ve piyasanın düzenleneceği belirtildi.

Mısır, mercimek, ayçiçeği yağı, şeker, buğday, arpa gibi stratejik gıdalar, üreticilerden uygun fiyatlarla alınarak stoklanacak. Böylece piyasada üreticiyi zarar ettirecek şekilde fiyat kırılmasının önü kesilecek. Yüksek miktarda ürün alınacağından, özel sektörün piyasayı bozmasını sağlayacak kadar stok yapmasına da engel olunacak. Bu durumda ürünler, istediğinde piyasaya ürün süren stokçuların elinde değil değil, devlette bekleyecek. Reyon fiyatlarının yükselmesini durduracak şekilde, ihtiyaç anlarında piyasaya sürülecek. Böylece gıda enflasyonu da frenlenmiş olacak. Peki...