06 / 05 / 2024

Temel Taş kimdir

Temel Taş kimdir

Giresunlu esnaf Temel Taş, ısınma maliyetlerini yüzde 60 düşüren bir buluşa imza attı. Şofbenin çalışma mantığından hareket ederek tüple çalışan kombi üreten Taş, aylık 150 TL’lik ısınma maliyetini 70 TL’ye kadar indirmeyi başardı...

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Migros'ta bayram öncesi temel gıda ürünleri indirimi başladı! Ayçiçek yağ, un, çay... İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Ramazan Bayramına günler kala Migros Temel gıda ürünlerinde indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 25 Nisan 2022 indirimli temel gıda ürünleri ve fiyat listesi...

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Gayrimenkul sektörü cazibesini kaybetmiyor!

Türkiye’de ekonominin temel taşlarından olan gayrimenkul sektöründe, ülke genelinde konut satışları Aralık ayında yüzde 2,9 artarken ülke genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin konut, satış sonucu el değiştirdi.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

Temel Taş kimdir Haberi

Temel Taş kimdir

Yakıt masrafı sorun olan Temel Taş, tüple çalışan kombi üretti. Isınma masrafını yüzde 60 düşürdü.


Giresunlu esnaf Temel Taş, ısınma maliyetlerini yüzde 60 düşüren bir buluşa imza attı. Şofbenin çalışma mantığından hareket ederek tüple çalışan kombi üreten Taş, aylık 150 TL’lik ısınma maliyetini 70 TL’ye kadar indirmeyi başardı. 


Faturayı % 60 düşürdü


Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan Temel Taş, yaşadıkları bölgeye doğalgaz gelmediği için ısınma ihtiyaçlarını elektrikle sağladıklarını bunun da ciddi bir maliyet yarattığını söyledi. 

Geçen yıl evinin üstüne yaptığı çekme katın ardından ısınma masraflarının katlandığını dile getiren Temel Taş, “Bu yıl kış mevsiminde  ısınmak için harcadığımız paralar, bütçemi ciddi şekilde zorladı. Aklıma elektrikli ısınma sistemini tüp gaza çevirmek geldi. Kendi imkânlarımla bir sistem geliştirerek hem elektrikle, hem de tüp gazla çalışır hale getirdim”...