02 / 05 / 2024

temmer mermer showroom

temmer mermer showroom

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomunda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer yeşil ev projelerinden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomu'nda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer Etiler'de showroom açacak!

Lüks konut projelerinden gelen yoğun talepler nedeniyle Afyon'da showroom açan Temmer Mermer, şimdi de İstanbul'da showroom açmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'daki showroomu Etiler Nispetiye Caddesi'nde açacak...

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Kentsel dönüşüm inşaat malzemelerinde kaliteyi artırdı!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya, "Büyük inşaat firmalarının kentsel dönüşüme başlaması ile kaliteli inşaat malzemelerinin kullanımı arttı." dedi.

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Sur Granit Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Granit Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bahadır Başkan, Caner Daşdemir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur'da Mermer Ocağı kapasite artışı toplantısı 28 Mayıs'ta!

MODÜLMER MODÜL MERMER SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Burdur'da mermer ocağı kapasite artışı projesi için 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Isparta Mermer Ocağı İşletmesi projesi halk toplantısı 28 Mayıs'ta!

Isparta ili Sütçüler ilçesi sınırları içerisinde Hayati Işık tarafından yapılması planlanan Mermer Ocağı İşletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 18 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Burdur'da açılacak mermer ocakları tartışmalara neden oldu!

Isparta İdare Mahkemesinin, Burdur'da sulak alanlar havzasında mermer ocakları açılmasına izin veren kararın yürütmesini bilirkişi heyeti raporunu sununcaya kadar durdurmaya hükmetmesi üzerine alanda incelemelerde bulunuldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Dimer Mermer Mersin'de fabrika yatırımı düşünüyor!

Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Felat Gökdemir Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz dedi.

temmer mermer showroom Haberi

temmer mermer showroom


Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan Temmer Mermer, bilhassa yurtiçinde ki lüks konut projelerinden gelen yoğun talepler nedeniyle İstanbul Etiler'deki showroomunda, son yılların gündemi olan 'Yeşil Ev' temalı projelerden de talep görüyor. 

Afyon, Bilecik ve Eskişehir ocaklarından çıkardıkları doğaltaşlar dışmda yeni ürünleri ile showroomda sergilediği 50 çeşit mermer ürünlerine yenilerini ekleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya," Hem kişisel çabaları ile kendi özel villasını 'Yeşil Ev' içerikli planlayan münferit müşterilerimizden hem de adetli konut projelerinden gelen talepler doğrultusunda tamamen doğal taş olan mermeri sunuyoruz. Enerji ve ısı gibi çok önemli konularda tasarrufu destekleyen mermer, aynı zamanda darbelere karşı dayanıklılığı nedeniyle tercih ediliyor" dedi. 

Yalıtım sağlıyor Tamamen hijyen bir taş olma özelliği, her türlü darbelere olan dayanıklılığı ama en önemlisi ise ısı...