03 / 05 / 2024

Temmer Mermer ürünleri

Temmer Mermer ürünleri

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Temmer Mermer yeşil ev temalı projelerden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomunda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer yeşil ev projelerinden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomu'nda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uçar tarafından kuruldu. 

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Birol Kenar tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Garip Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Dudullu Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Temmer Mermer 2015'te yüzde 5'lik büyüme hedefliyor!

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temmer Mermer ürünleri Haberi

Temmer Mermer ürünleri

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma, 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na hazırlanıyor. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden ihracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya konu ile ilgili konuştu. Çetinkaya, "Amerika ekonomisi 2008 öncesine dönüyor. Ülkenin dış ticaret rakamlarında yükseliş başladı. Biz de Temmer Mermer olarak bu büyümeden payımızı almak üzere, Amerika'daki müşteri portföyümüzü güncelliyor, ziyaretlerimizi arttırıyoruz" dedi. Çetinkaya, dış pazarlarda tanınan ve güvenilir bir marka olmaları nedeniyle, fuardan beklentilerinin de büyük olduğunu...