18 / 05 / 2024

Temmuz Mimarlık şirketi

Temmuz Mimarlık şirketi

Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Deniz Hışman tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında kuruldu.

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Kadıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Pulat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tomris Karel Çelen tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi.

Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Deniz Hışman tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi, Aykut Ölmez tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ekincioğlu Sokak'ta kuruldu.

Moment Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yeliz Altan ve Özgür Torun ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, İncirli Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu.

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

Temmuz Mimarlık şirketi Haberi

Temmuz Mimarlık şirketi


Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Deniz Hışman tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.


Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

a) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak projeyöneticiliği ile ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler uzerine tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak,tadilat yapmak,röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurtiçi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.Yurtiçinden ve yurtdışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendislik Bürosu işleri...