07 / 05 / 2024

Temsa İş makinaları Volvo

Temsa İş makinaları Volvo

Karmak inşaat Volvo Trucks Türkiye distribütörü olan Temsa Makinaları'ndan 20 adet kamyon satın aldı. Araç teslimat töreni 25 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Çelik tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Temsa İş makinaları Volvo Haberi

Temsa İş makinaları Volvo

Maden sektöründe faliyet gösteren Karmak İnşaat, Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları'ndan 10 adet Volvo FMX 8x4 460 HP ve 10 adet Volvo FMX 6x4 460HP kamyon satın aldı. Güvenlik, verimlilik ve dayanıklılığıyla dikkat çeken Volvo markalı kamyonlar, firmaya 26 Nisan günü, tören ile Balıkesir'de teslim edildi.

Teslimat törenine Karmak İnşaat'ın firma sahipleri olan Erdoğan Karaman, Şevki Karaman, Şener Karaman, Temsa İş Makinaları’ndan Saha Satış Müdürü Ender Baykalmış, Satış Sonrası Yöneticisi Görkem Argun ve Temsa İş Makinaları’nın İzmir Yetkili Satıcısı Özmutlubaş’tan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve Satış Direktörü Engin Demirel katıldı. Satış Temsa İş Makinaları, yetkili satıcısı Özmutlubaş aracılığıyla gerçekleştirildi. 

Karmak İnşaat firma sahibi Erdoğan Karaman, tören sırasında, “Volvo Trucks satış sonrası hizmetlerine verdiği önem, müşterilerine gösterdiği özel ilgi...