26 / 07 / 2024

Temsa ve Kıvanç Tekstil

Temsa ve Kıvanç Tekstil

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi bir grup işadamı kentin ekonomik yapısını yerinde incelemek ve ikili iş görüşmeleri yapmak üzere Anadolu Girişimci İşadamları Derneği'nin (AGİD) davetlisi olarak Adana'ya geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ailesine ev bakıyor!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi ve babası için Anadolu yakasından ev baktığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaş'tan arsa bakıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ, “Hadi Be Oğlum” filminin çekimleri için gittiği Kaş’ı çok beğendi ve  ünlü oyuncu, bu sakin tatil beldesinde arsa almak için araştırmalara başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Tarabya'da müstakil ve bahçeli bir ev arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kıbrıs'tan villa alacak!

Türkiye'deki yoğunluktan bunalan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Kıbrıs'ta villa almak için harekete geçti.

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Temsa ve Kıvanç Tekstil Haberi

Temsa ve Kıvanç Tekstil

Temsa ve Kıvanç Tekstil başta olmak üzere OSB'deki bir çok fabrikayı da gezecek olan Sakaryalı işadamları yatırım imkanlarını görüşmek üzere cumartesi günü de AGİD üyeleriyle dernek binasında biraraya gelecek. 

Sabah AGİD'de yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen SAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karavil başkanlığındaki Sakaryalı işadamı heyetine Adana'nın ekonomisi hakkında bilgiler verildi. AGİD Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Komitesi Başkanı Hakkı Polat, Genel Sekreter Kamil Üzüm, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Beluk, Haluk İncecik, Mehmet Özdoğru'nun ev sahipliğini yaptığı toplantıda Adana'da faaliyet gösteren işadamları ile ticaret yapmaya geldiklerini söyleyen Heyet Başkanı Kadir Karavil, Sakarya'nın otomotiv ağırlıklı ekonomiye sahip olduğunu söyledi. Sakarya'daki büyük otomotiv fabrikaları sebebiyle teşvikten yararlanamadıklarını ifade eden Karavil, "OSB'lerde yerler doldu. İnşaatta ise kentsel dönüşümle hareketlilik yaşanıyor. Sakaryalı...