26 / 06 / 2024

Ten Tour

Ten Tour

BAB Turizm ve Cactus Oteller zincirinin sahibi ilk turizm rehberlerinden ve TBMM Üstün Hizmet Madalyası sahibi Muhittin Ünsal Tülbentçi hayatını kaybetti

Murat Şenel: 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalara dikkat!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.

​Siemens'ten Konecranes'e 19 vinç siparişi!

​Siemens Rüzgar Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Departmanı, Konecranes’e büyük ölçekte vinç siparişi verdi. 18 adet tavan vinci ve 1 adet portal vinçten oluşan sipariş 2017 yazında teslim edilecek.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Alaa Abdulhadı Abdulghanı Al-Shamaa ve Vael Nur ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi, Gülten Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Türk Ali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi'nde kuruldu.

Sabuncubeli Tüneli'ne yeni taş ocağına Valilik'ten onay!

İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirmesi planlanan Sabuncubeli Tüneli projesi için yapılacak yeni taş ocağına, Valilik'ten beklenen onay geldi.

Turkuaz Vadisi Konutları'ndaki kapıcılar işten çıkarılıyor mu?

Turkuaz Vadisi Konutları’nda topluca işten çıkarılacaklarını öğrenen kapıcıların direnişi sonuç verdi. Site yönetimi, kapıcıların işten çıkarılmasını ön gören maddeyi geri çekti

Bin Ladin İnşaat 69 bin çalışanını işten çıkarttı!

Bin Ladin şirketinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklenmesiyle işten çıkarılanların sayısının 69 bine ulaştığı belirtildi.

Gediz Elektrik’ten Karabağlar'a dönüşüm tehdidi!

Karabağlar’da kentsel dönüşüm kararına karşı çıkan vatandaşlara, Gediz Elektrik’ten yeni abonelik sözleşmesi ve elektrik kesme uyarısı geldi. Mahalleliler, dönüşüm için tehdit edildiklerini iddia etti

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koraltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi'nde kuruldu.

Elçin Sangu Levent'ten ev aldı!

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir şöhreti yakalayan Elçin Sangu'yu rol aldığı reklam filmi ihya etti. Sangu reklamdan kazandığı paranın 800 bin TL'si ile Levent'ten ev aldı...

Markalı konutların yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük!

EVA'nın "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", yenilenen konutlarda metrekarelerin küçüldüğünü gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre markalı konut projelerinin yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük dairelerden oluşuyor.

Ten Tour Haberi

Ten Tour

Ten Tour'un kurucusu ve Onur Air'in eski ortaklarından BAB Turizm ve Cactus Oteller zincirinin sahibi ilk turizm rehberlerinden ve TBMM Üstün Hizmet Madalyası sahibi Muhittin Ünsal Tülbentçi hayatını kaybetti. 


Turizm camiasında başarılı çizgisi, Türk turizmine ve eğitime verdiği katkılar ile tanınan Tülbentçi'nin cenazesi 31.08.2012 Cuma günü Teşvikiye Camii'nden öğle namazına müteakip Kilyos Mezarlığı'na...