06 / 05 / 2024

tenis

tenis

Sporun merkezi Kemer Count Avrupa'nın en büyük atlı spor tesislerinden birine ve İstanbul'un tek 18 delikli golf sahasına ev sahipliği yapan Kemer Golf & Country Club, tenis sporunda da bir cazibe merkezi oldu...

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ‘Tenis Dünyası’ kompleksini hizmete açtı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tenis kompleksi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tenis kompleksinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Tenis Dünyası bu yıl tamamlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Şanlıurfa Tenis Dünyası’nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gaziantep Tenis Kompleksi Temmuz'da tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım'da inşaatına başlanan Tenis Kompleksi’ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete açacak. 

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Ordu Tenis Kortu projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Ordu'da tenis kortu yerine nikah salonu yapılıyor!

Altınordu Bahçelievler Mahallesi sakinleri. Tenis Kortunun bulunduğu bölgede Nikah ve Konferans Salonunun yapılmasını doğru bulmuyorlar.

Ordu Tenis Kortu Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesis projesinde incelemede bulundu. Başkan Yılmaz yaklaşık 4 milyon liraya mal olan projenin aralık ayında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Ordu Tenis Kortu için sayılı günler kaldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin cazibesini artıracak bir projeyi daha hizmete açmaya hazırlanıyor. Ordu’da yeni bir sosyal yaşam alanı olacağı gibi, tenis sporcularının da sayısını artıracak tenis kort ve sosyal tesis projesinin bitimine sayılı günler kaldı.

Artvin Arhavi'deki tenis kortlarının inşaatı başladı!

Sahil dolgu alanında tenis kortlarının inşasına başlandı. Spor alanında ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek ve bu doğrultuda yürütülecek olan çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde yürütülüyor.

tenis Haberi

tenis


Sporun merkezi Kemer Count Avrupa'nın en büyük atlı spor tesislerinden birine ve İstanbul'un tek 18 delikli golf sahasına ev sahipliği yapan Kemer Golf & Country Club, tenis sporunda da bir cazibe merkezi oldu.



9 yıldır Kemer Golf & Country (KG&CC) Club Tenis Kulübü'nde gerçekleştirilen Women's Circuit Tenis Turnuvası, bu yıl da çok çekişmeli maçlara sahne oldu. 2 Kasım tarihinde başlayan turnuvada, Uluslar arası Tenis Federasyonu (The International Tennis Federation ITF) takviminde yer alan, dünya sıralamasında da yeri olan 70 yabancı kadın tenisçi kıyasıya mücadele verdi. 

1991 yılında Orman Bakanlığından 49 yıllığına tahsis alınmış bir sahada gerçekleştirilen Kemer Golf & Country Club yatırımı, 13 tenis kortuyla Türkiye'nin en büyük tenis kulüplerinden biri. 


Sorunlar çözüldü, parladı Türk gençlerinin büyük başarı sergilediği turnuvada Başak Eraydın...