27 / 04 / 2024

Tensar International Limited

Tensar International Limited

Bilmer İnşaat, toprak güçlendirmesi ve zemin stabilizasyonu konusunda dünya devi Tensar’la anlaştı. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Doğan tarafından kuruldu.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Tensar International Limited Haberi

Tensar International Limited

Birçok sektörde hizmet veren Bilmer İnşaat, farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geosentetik ürünler tedarik eden ve asfalt yolların, demiryollarının, kaplanmış alanların kötü toprak koşulları için kanıtlanmış pratik çözümler sunan Tensar International Limited ile anlaşan Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Zemin güçlendirme ve zemin stabilizasyonu, üst yapı optimizasyonu ve zemin güçlendirmesi ürünleri erozyon önleme sistemlerinin imalat ve tedariğinde dünya lideri olan Tensar International Limited’in İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreni ile Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.


Tensar International Limited Başkan Yardımcısı Stephen EWER, törende yaptığı konuşmasında; “Türkiye’nin inşaat anlamında yaptığı atılım ve değişimin uzun zamandır takip etmekteyiz. Tensar olarak Türkiye’de yer...