01 / 05 / 2024

Tepe Nautilus müzayede

Tepe Nautilus müzayede

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus ‘Sonbaharda Sanat Etkinlikleri’ kapsamında sanatseverlere müzayede heyecanı yaşatacak. Müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Ümraniye’de Eray Tepe tarafından Kuruldu!

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini bugün satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa çıkarıyor. Müzayede, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İlk oturum bugün ve ikinci oturum ise yarın yapılacak. 

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus müzayede Haberi

Tepe Nautilus müzayede

Genç sanatçıların ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin Nautilus heykelini yorumladığı “Proje:Nautilus” ile başlayan “Sonbaharda Sanat Etkinlikleri” Küratör Rahmi Çöğendez’in işbirliğe yapılacak resim müzayedesi ile devam edecek. 


Tepe Nautilus’ta 25 Ekim 2014’te üçüncüsü gerçekleştirilecek müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek ve sanatseverler tarafından incelenebilecek. Sergide yer alan tüm eserler Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla satışa sunulacak. 


Sanata verdiği değer ile dikkat çeken Tepe Nautilus’un 25 Ekim’de etkinlik alanında gerçekleştireceği müzayedede Christo Yotov, Zeki Çetinkaya, Haluk Eroğlu, Nickolay Lugovenko, Hikmet Çetinkaya, Gültekin Serbest, Evgeny Cheekrigin, Anatoly Tarabanov, Arman Allahverdiyan, Ivan Krisyuk, Igor Tuzhikov gibi yerli ve yabancı birçok ressamın eserleri satışa çıkarılacak. 

Tepe Nautilus AVM’nin ev sahipliğinde RC Müzayede işbirliğiyle, sanatseverleri ulaşılabilir bütçelerle orijinal eser...