17 / 05 / 2024

tepe park konakları

tepe park konakları

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tepepark Villaları'nda fiyatlar 700 bin TL ile 1 milyon 260 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alperen İnşaat İstanbul'da 5 yeni projeye başlayacak!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, İstanbul'da yaptıkları Aşmalı Park Konakları Projesinin tamamlandığını belirterek, " İstanbul'un her iki yakasında yaşam değeri yüksek 5 yeni projemiz daha hayata geçiyor" dedi.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi!

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 kule ve 10 blok şeklinde yükseliyor.

Ankara Park Mozaik Tepe lansman tarihi!

Ankara Park Mozaik Tepe lansman tarihi 1 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. 3 kule ve 10 blok şeklinde yükselen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Park Mozaik Tepe daire fiyatları!

Park Mozaik Tepe toplam 885 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar ulaşıyor. 10 blok şeklinde yükselen proje Ankara İli Çankaya İlçesinde hayata geçiriliyor.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

Alperen İnşaat Sea Life Kavaklı projesine başlıyor! Yeni proje!

Alperen İnşaat Asmalı Park Konakları'ndan sonra Beylikdüzü Kavaklı'da Sea Life projesine hazırlanıyor. Eston Villaları'nın yukarısında kalan Sea Life projesinde daireler deniz manzarasına sahip olacak. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...

tepe park konakları Haberi

tepe park konakları

Tulza Akfırat beldesinde inşa edilen Tepe Park Villaları, Yuvataş İnşaat imzası taşıyor. Villaların 3+2 ve 5+2 olarak tasarlandığı proje 7 bin 711 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.




42 konuttan meydana gelen Tepepark Villaları Akfırat projesinde ödemeler yüzde 50 peşinat verilip, geri kalan tutar banka kredisi ile 12 ay vadelendirilirken, villaların KDV'sinin yüzde 50'sini firma ödüyor. Projede yer alan villalar 320 metrekare ile 330 metrekare arasında 3+2, 440 metrekare 5+2 olarak tasarlandı.



İstanbul Tepepark Villaları'nda iç dekorasyonu tamamlanmış 3+2 villalar 920 bin TL'den, iç dekorasyonu tamamlanmış 3+2 villalar 1 milyon 260 bin TL'den, sahip iç dekorasyonu tamamlanmamış 3+2 villalar 700 bin...