30 / 04 / 2024

tepe park villaları fiyatları

tepe park villaları fiyatları

Tepe Park projesi kapsamında yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Konut teslimleri hemen yapılıyor...

Tepe Park Akfırat Evleri'nde hemen teslim! 920 bin liraya!

Tepe Park Evleri kapsamında yer alan villaların dekorasyonlu fiyatları 920 bin liradan başlıyor. Projede teslimatlar hemen yapılıyor

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

İncek Park'ta 1 milyon 700 bin TL'ye villa!

HAT Teknolojik Yapı Sistemleri tarafından hayata geçirilen İncek Park Villaları 7 adet villadan meydana geliyor. Proje Ankara İncek'te inşa ediliyor.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

tepe park villaları fiyatları Haberi

tepe park villaları fiyatları

Yuvataş İnşaat tarafından yükselen Tepe Park Villaları, 42 konuttan meydana geliyor. Toplamda 47 bin 711 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede konutlar 3 farklı konsept halinde konumlandırılıyor. 


Projede villaların alanları 320 metrekareden başlıyor ve 440 metrekareye kadar çıkıyor. Projedeki villalar yaklaşık olarak 1000 metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. 


Tepe Park Evleri Akfırat'ta yer alıyor. Akfırat Tepe Park Projesi'nde yer alan villaların fiyatları 920 bin lira ile 1 milyon 260 bin lira arasında değişiyor. Yarısı peşin verilince 12 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Teslimatların hemen yapıldığı projede sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, kafeler, masaj alanları ve otopark bulunuyor. 


0216 677 11 70

http://www.tepepark.com


Kübra...