16 / 05 / 2024

Tepebaşı Belediyesine hibe

Tepebaşı Belediyesine hibe

Tepebaşı Belediyesi' nin hazırladığı " Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması İçin Yenilenme Modeli " adlı projesi Avrupa Komisyonu' ndan 5 milyon avro hibe almaya hak kazandı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin gözü 1/25 binlik imar planında!

Bölgedeki kat artırımları konusunda gerekli adımları atan Tepebaşı Belediyesi, Büyükşehir Belediye Meclisinden çıkacak 1/25 binlik plana kilitlendi.

Eskişehir Remourban Akıllı Kentsel Dönüşüm Modeli tanıtıldı!

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansına Tepebaşı Belediyesi de katıldı, projelerini tanıttı. Tepebaşı'nın özellikle Avrupa Birliği'nden 5 milyon hibe aldığı projesi yoğun ilgi gördü.

TeamFores Mimarlık, Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı'nı tasarladı!

İç mimari tasarımı ve uygulaması TeamFores Mimarlık tarafından yapılan Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı, firmanın dinamik, istikrarlı ve çevreye saygılı bir anlayışa dayalı olan kurumsal kimliğini kalite ve konforla buluşturuyor.

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanmaya başlandı. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları 22 Nisan 2016 tarihinde belirlenecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Tepebaşı Belediyesine hibe Haberi

Tepebaşı Belediyesine hibe

Tepebaşı Belediyesi bir başarının altına imza koydu. "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması İçin Yenilenme Modeli" adlı projesiyle Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler Araştırma ve İnovasyon Projeleri kapsamında 20 proje arasından ikinci olarak 5 milyon euro hibe almaya hak kazandı. 


Proje, İngiltere-Nothingam Belediyesi ve İspanya-Valladolid Kent Konseyi Belediyesi ile oluşturulan konsorsiyuma verildi. 

Belçika, Almanya, İtalya ve Macaristan ise izleyici ülke olarak projede yer alacaklar. Hibe antlaşması 3 ay içinde imzalanacak ve konsorsiyumun toplam bütçesi 21 milyon euro olacak. 

Tepebaşı Belediyesi'nin projesi, Aşağısöğütönü bölgesinde 30 dönümlük Yaşam Köyü'nde gerçekleştirilecek ve 60 ayda bitirilecek. 

Proje üç temel bileşenden oluşacak. İlki, mevcut binaların iyileştirilmesi olacak. Aşağısöğütönü'nde 9 bin 110 metrekarelik bölgede binaların eneji verimlilijderinirı arttırüması için yenilenmesi, bölgesel ısıtma sistemi kurulması ile enerjisini güneşten alan su kaynaklı ısı pompası...