30 / 04 / 2024

Tepebaşı Denetim Komisyonu

Tepebaşı Denetim Komisyonu

Tepebaşı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının ilki Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç başkanlığı ile gerçekleşti. Meclis' te Tepebaşı Belediyesi Denetim Komisyonu üyeleri gizli oyla belirlendi...

Antalya'da imar planları konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Denetim komisyonu üyelerinin seçildiği mecliste, Muratpaşa Meclisi’nden gelen Konserve Koyu ile ilgili imar planı değişikliği reddedildi.

Gelibolu Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gelibolu Belediye Meclisinin Ocak ayı meclis toplantısında bir yıl süre ile görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi, Hamzakoy’daki işyerleri için hazırlanan yönetmelik kabul edildi.

Alanya'daki sahil işletmeleri dikkat!

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Gelibolu Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Gelibolu Belediye Meclisinin Ocak toplantısında bir yıl süre ile görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Yeni yılın ilk mesaisinde imarla ilgili gündem maddelerinin yanı sıra Zabıta ve İtfaiye memurlarının fazla mesai ücreti görüşüldü.

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin 2016 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclisin 2016 yılında tatil yapmaması konusunda oy birliğiyle karar alınırken Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi.

Niğde Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Niğde Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını yaptı. Denetim Komisyonu seçiminin yapıldığı Belediye Meclisi Toplantısı'nda şehir imar planıyla ilgili İmar Komisyonu'nda görüşülen 10 konuda karara bağlandı.

Adnan Yılmaz Serik Belediye Meclisi İmar Komisyonu'na seçildi!

Serik Belediyesi yeni yılın ilk meclisini gerçekleştirdi. Mecliste Denetim Komisyonu üye seçiminde, partisinin aday göstermediği Ak Partili Ömer Gürler, CHP ve MHP'nin desteği ile seçildi

Çorum Belediyesi imar için toplandı!

14 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda ilk olarak 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeleri yeniden belirlendi.

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarına başladı!

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarına başladı. Meclisin ilk birleşiminde Denetim Komisyonu üyelerinin belirlenmesi yer aldı. Meclis gündeminde 5 yıllık imar programının oluşturulması da yer alıyor.

İzmir'deki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi?

İzmir Karabağlar'daki 42 milyon lira maliyetli Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi'nin belediye harcamalarını inceleyen denetim komisyonu, şerh raporunda kamu zararı oluştuğunu vurguladı.

Yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Yapı denetim işlerinden denetim komisyonu sorumlu oluyor. Yapı Denetim Komisyonu, konu ile ilgili olarak Bakanlık tarafından görevlendiriliyor. Peki, yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Burdur Susamlık Tepesi'ne otel yapımı İmar Komisyonu'nda!

Denetim Kurulu Raporu ve 2014 yılı Faaliyet Raporu'nun okunup oylandığı toplantıda, Susamlık Tepesi'ne otel yapılması için imar değişikliği, yeni kurulan İmar Komisyonu'na gönderildi.

Avrupa’nın örnek akıllı şehri Eskişehir Tepebaşı’na kuruluyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon euro hibe alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir yaratılması konusunda önemli bir adım atıldı..

Tepebaşı Denetim Komisyonu Haberi

Tepebaşı Denetim Komisyonu

CHP'li Yücel Erol 25 oy, Ahmet İlker 22 oy ve AKP'li Gülser Yanar 19 oy olarak Denetim Komisyonu üyesi seçildi. Tepebaşı Belediyesi'nin 2014 yılı ilk meclis toplantısı dün gerçekleşti. 13 maddelik gündem maddeleri çeşitli komisyonlara havale edildi. 


Mecliste Denetleme Komisyonuna gizli oyla üye seçimi yapıldı. 

CHP'li Yücel Erol 25 oy, CHP'li Ahmet İlker 22 oy ve AKP'li Gülser Yanar 19 oy olarak Denetim Komisyonu üyesi seçildi. 


2014 yılı için 1 aylık tatil sürecinin ise Ağustos olarak belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi. Fabrikalar Bölgesi'nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planında turizmkonaklama tesis alanlarına ilişkin lejand paftasında "Bu alanlarda ticaret fonksiyonları yer alabilir" ifadesine açıklık getirilmesi gündeme geldi. Söz konusu bölgede yapılacak olan uygulamalar açısında ifadenin "Bu alanlar, konut yapılmaması koşuluyla ticaret, rezidans veya...