12 / 05 / 2024

tepebaşında gezilecek yerler

tepebaşında gezilecek yerler

Güngör Uras: Bayramda İstanbul’u gezmek isteyenler için önerilerim var. Beyoğlu galerilerinde sanat dolu bir güzergah sizi bekliyor. Bayramda öncelikle aile büyükleri ziyaret edilir. Onların gönülleri ve hayır duaları alınır.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 4. İcra Dairesi Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan arsayı 30 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milyarderler arazi avında!

Sustainability dergisinde yayımlanan bir araştırmada, başta Yeni Zelanda olmak üzere, İzlanda, Birleşik Krallık, Tazmanya ve İrlanda küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için sığınılacak en iyi yerler arasında bulunuyor.

Eskişehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Eskişehir'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 589 bin 132 TL bedelle satışa çıkardı.

Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar TBMM'de!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konyaaltı'nda planlanan yerler yapılaşıyor!

Çakırlar bölgesinde 7 mahalleyi kapsayan halk buluşmasında konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ''Konyaaltı'nda planlanan yerlerin yapılaşması yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Yeni alanların planlanması lazım'' dedi.

tepebaşında gezilecek yerler Haberi

tepebaşında gezilecek yerler

Bayramda öncelikle aile büyükleri ziyaret edilir. Onların gönülleri ve hayır duaları alınır. Ölmüşler hatırlanır. Sonra da gezilir.

İstanbul’da olanlara, İstanbul’a yolu düşeceklere bu bayram için “Bayram gezmesi” tavsiyem var.

İster sabah, ister öğleden sonra yola çıkınız. Tercihan metro ile Tünel durağından Galatasaray’a doğru yürüyünüz. Galatasaray’a gelmeden Tepebaşı’na sapınız. Pera Müzesi’nin altındaki Pera Kahve’de bir bardak çay veya bir fincan kahve içiniz.

Pera Müzesi binası, 1893’den 1970’lere kadar müşteri ağırlayan Hotel Bristol binasıdır. Pera Kahve’nin, otelden kalma ‘art déco’ nefis bir salonu var. Çayınızı, kahvenizi içerken hem dinlenir, hem de Beyoğlu’nun havasına girersiniz.

Pera Müzesi’nde ‘Sokakların Dili-Graffiti-Sokak Sanatı’ sergisi var. Değişik salonlarda Kesişen Dünyalar; Elçiler ve Ressamlar sergisi, Kütahya Çini ve Seramiklerinden Kahvenin Serüveni sergisi ve Osman Hamdi Bey sergisi de devam ediyor.


Galerist’de ‘Özçekim’

Pera...