04 / 05 / 2024

teras evler kurtköy

teras evler kurtköy

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Royal Park Residence'ta fiyatlar 255 bin TL ile 590 bin TL arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Royal Park Residence Teras Evler'de 1+1'ler 240 bin lira!

Kuryap İnşaat'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kurtköy'de hayata geçirdiği Royal Park Residence Teras Evler lüks ve ferah bir yaşam sunuyor.

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

360 Kurtköy'de lansman öncesi satışlar başladı!

360 Kurtköy projesinde 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yanı sıra villalar mevcut. Projede ticari birimler de hizmet verecek. 540 dairesi, bol terası, çok bahçesi bir de okulu var.

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

1998 yılında Kurtköy'de 3.981.000.000 liradan başlayan fiyatlarla daire!

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek olan Güzel Evler'de bulunan daireler 3 milyar 981 milyon lira (203 adet altın parası) ile 7 milyar 103 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen İstanbul'un Seyrantepe ilçesindeki Skyland İstanbul Teras Evler projesinde satışlar devam ediyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler teslim!

Firma bünyesinde 48 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Projede fiyatlar 445 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor...

Hayallerinizle birlikte yükselen Skyland İstanbul Teras Evler!

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile vadelendirme yapılan Skyland İstanbul proejisinin 2.etabı olan Skyland İstanbul Teras Evler projesi, İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde yaşama geçiriliyor...

Skyland İstanbul Teras Evler!

Skyland İstanbul Teras Evler projesinde teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. 900 adet daireden meydana gelen projede satış süreci devam ediyor. Proje Seyrantepe'de yükseliyor.

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler

Toplam 930 adet daireden meydana gelen Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler projesinde yer alan dairelerin satış sürecine 13 Ekim tarihinde başlanıyor. Proje, Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

WRoof Kurtköy'de her dairenin terası, balkonu ya da bahçesi var!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığının hayata geçirdiği WRoof, Kurtköy'de 13 bin metrekarelik arazi üzerinde, iki kattan başlayıp 9 kata kadar çıkan karşılıklı 2 yatay blokta toplanmış...

Kurtköy Siltaş Teras Park adres bilgileri! 325 bin TL'ye 2+1!

Kurtköy Siltaş Teras Park adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki 135 - 145 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 325 bin lira ile 355 bin lira arasında değişiyor

Kurtköy Siltaş Teras Park ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve Siltaş Yapı tarafından konumlandırılan Kurtköy Siltaş Teras Park ev fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

teras evler kurtköy Haberi

teras evler kurtköy

Kuryap İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Royal Park Teras Evler'de daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Maksimum 4 katlı 10 binadan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 



İçinde yaşamın başladığı Royal Park Teras Evler Residence projesinde konutların alanları : 71 metrekare 1+1 bahçeli teras, 82 metrekare 1+1 balkonlu daire, 128 metrekare ile 156 metrekare 3+1 olarak inşa edildi. 




Royal Park Residence'ta ödemeler peşin veya anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleştirilebilirken, şirket bünyesinde 6 ay vade ile de gerçekleştirilebiliyor.




Royal Park Evlerde fiyatlar 255 bin TL'den başlayıp...