18 / 05 / 2024

teras suit projesi daireleri

teras suit projesi daireleri

İstanbul'da inşaat sektörüne adım atan Ekva İnşaatın sahibi Ömer Kurt, tecrübesini 2011'den bu yana önce Aydın daha sonra İncirliova İlçesine yaptığı konutlarla yansıttı.

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Adatepe Teras daire fiyatları!

Adatepe Teras daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 3+1 dairelere yer verile Adatepe Teras projesi İstanbul Kağıthane'de Tora İnşaat tarafından inşa ediliyor...

9 soruda Folkart Ardıç projesi!

İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Ardıç projesinde 27 adet suit daire bulunuyor. İşte 9 soruda Folkart Ardıç projesi detayları...

teras suit projesi daireleri Haberi

teras suit projesi daireleri

Aydın'da inşaat sektöründe yerini alan Ekva İnşaat yeni ve ayrıcalıklı projelere imza atmak için Aydın Köşk İnşaat ile güç birliği yaptı. Birliktelik ile Aydın halkına kaliteli yaşanabilir yapılar kazandırmak için yola çıkan Ekva İnşaat ve Aydın Köşk İnşaat, 2+1 kira garantili süit dairelerden oluşacak Teras Süit projesiyle göz dolduracak. 

İstanbul'da inşaat sektörüne adım atan Ekva İnşaat'ın sahibi Ömer Kurt, tecrübesini 2011'den bu yana önce Aydın daha sonra İncirliova ilçesine yaptığı konutlarla yansıttı. Evka İnşaat'ın güvenilir ve kaliteli konutlara öncelik verdiğini kaydeden Kurt, "Ürettiğimiz konutlarla Aydınlıların güvenini kazandık" dedi. 

İstanbul'da 2006'da faaliyete geçen Ekva İnşaat'ın 2011'den itibaren Aydın da hizmet vermeye başladığını belirten Ömer Kurt, "Metropol şehir İstanbul'da kazandığımız tecrübeyi Aydın'a aktardık. Burada ilk olarak Mimar Sinan Mahallesi'nde site inşa ettik. Ardından...