25 / 08 / 2024

terkos şirketi faaliyetleri

terkos şirketi faaliyetleri

1930 yılında Beyoğlu'nda çıkan iki ayrı yangının mesulü olarak devrin İski'si diyebileceğimiz 1868 yılında kurulan Terkos şirketi olduğunu iddia eden gazete ayrıca şirket için ağır hakaretlerde bulunuyor.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergüz tarafından kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Txo Desıgn Mühendislik Ve Mimarlık Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Txo Desıgn Mühendislik Ve Mimarlık Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çetin tarafından kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

Taksim Sarnıcı 1933 yılında bulunmuş!

24 Ağustos 1933 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberde Taksim'de sarnıç bulunmuş ve belediyede ki uzmanların iddiası bu sarnıç 1000 yıl yaşıyabilecekmiş. Ayrıca Terkos şirketi sarnıcı su deposu olarak kullanacakmış.

1932 yılında belediye Terkos Su Şirketini 100 bin liraya devralmış!

15 Aralık 1932 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde Belediye, Terkos Su Şirketi'ni tüm teçhizatıyla devralmış. 24 sene müddetle yıllık 100 bin liraya şirketin hakları satın alınmış.

1930 Terkos şehri yakıyor!

1930 yılında Beyoğlu'nda çıkan iki ayrı yangının mesulü olarak devrin İski'si diyebileceğimiz 1868 yılında kurulan Terkos şirketi olduğunu iddia eden gazete ayrıca şirket için ağır hakaretlerde bulunuyor.

Merve Kahraman İç Mimari ve Tasarım Faaliyetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merve Kahraman İç Mimari ve Tasarım Faaliyetleri Ticaret Limited Şirketi, Merve Kahraman tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Bebek, Arnavutköy Caddesi'nde kuruldu.

terkos şirketi faaliyetleri Haberi

terkos şirketi faaliyetleri

Evvelki gece Beyoğlunda çıkan iki büyük yangının mes'ulü bu mücrin, bu hain şirkettir!


Evvelki gece Alyon sokağında iki apartman Elmadağında on ev yanmıştır.


Cumhuriyet 17 Kanunusani (Ocak)...