08 / 05 / 2024

Termal suyla konut ve seralar ısıtılacak

Termal suyla konut ve seralar ısıtılacak

Yıllardır özlemi çekilen sıcak su, Sındırgı'ya geldi. Artık bundan sonra termal alanda hızla gelişen, yatırımcılar için cazibe merkezi olan, dışa göç veren değil, yeni istihdam alanları ile göç alan bir ilçe olacak.

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

TOKİ'den termal turizme katkı!

TOKİ Başkanı Turan, "Karahayıt'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaptığımız sosyal konut ve tesislerle bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmeye başladı" dedi.

TOKİ'den termal turizme katkı!

Karahayıt'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaptığımız sosyal konut ve tesislerle bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmeye başladı.

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.

Esenyurt termal turizmin yeni merkezi olacak!

İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis için ise hazırlıkları tamamladı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt’ta 258 konutu satışa sunuyor.

Narven Termal Kasaba'da yeni yıla kadar kampanya var!

Türkiye'nin en kapsamlı termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuyor. Konut almak isteyenlere 36 aya kadar vade imkanı tanınıyor.

Termal suyla konut ve seralar ısıtılacak!

Yıllardır özlemi çekilen sıcak su, Sındırgı'ya geldi. Artık bundan sonra termal alanda hızla gelişen, yatırımcılar için cazibe merkezi olan, dışa göç veren değil, yeni istihdam alanları ile göç alan bir ilçe olacak.

Balıkesir'de termal suyla konut ve seralar ısıtılacak!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 90 derece sıcaklığa sahip termal su, konutların ve seraların ısıtılması amacıyla 23 kilometrelik boruyla ilçe merkezine getirildi. Suyun ısınma, seracılık ve turizm alanlarında kullanılmak üzere getirilmesi 2008'de başladı.

Konut sektöründe Arap baharı yaşanıyor!

Konut sektöründe adeta "Arap Baharı" yaşanıyor. Arap yatırımcılar, beğendikleri konut projelerinden milyon dolarlık alım yaparken, ağırlıklı termal bölgeleri tercih ediyor. Türkiye'yi tercih nedenleri arasında ezan sesi duyup, helal yemek bulunuyor...

Çan Konutları, termal suyla şifa dağıtacak!

Çanakkale’nin en büyük termal projesi Çan Termal Konutları satışa sunuldu. Tüm dairelerde termal suyun aktığı konutlarda 2+1 110 m2 ve 3+1 130 m2 dairelerin yanı sıra 44 adet işyeri ve 10 adet de büfe yer alıyor.

Termal suyla konut ve seralar ısıtılacak Haberi

Termal suyla konut ve seralar ısıtılacak




Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 90 derece sıcaklığa sahip termal su, konutların ve seraların ısıtılması amacıyla 23 kilometrelik boruyla ilçe merkezine getirildi. 



Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yaptığı açıklamada, Sındırgıya 17 kilometre uzaklıktaki "Hisaralan Kaplıca Bölgesi" nde kendi cazibesiyle çıkan ve boşa akan 90 derece sıcaklıktaki suyun ısınma, seracılık ve turizm alanlarında kullanılmak üzere ilçe merkezine getirilmesi çalışmalarının 2008'de başladığını söyledi. Yaklaşık 10 milyon dolarlık maliyeti bulunan bu projede 300 milimetre çapında 23 kilometre boru döşendiğini anlatan Yavaş, yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen çalışmada mutlu sona ulaştıklarım anlattı. Yavaş, 6 yıl içinde bazı zorluklar yaşasalar da suyu ilçe merkezine getirmeyi başardıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "2008 yılında ilgili firmayla yapılan protokolle sıcak suyun ilçeye getirilmesi için ilk adımı atmıştık. Ancak 2009 yılında bizim başlattığımız...