03 / 05 / 2024

termal Termal Şehir Projesi

termal Termal Şehir Projesi

Taraklı'da yapım çalışmaları devam eden Termal Şehir Projesi'nin ilk etabı gelecek yılın ikinci yarısında hizmete girecek. Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç proje hakkında bilgi verdi...

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis!

Bursa’nın şifalı suları, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizme kazandırılacak. Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis inşa edilecek.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

termal Termal Şehir Projesi Haberi

termal Termal Şehir Projesi

'Termal Şehir'de 1 yılda 120 bin ila l50 bin arasında değişken nüfusa hizmet verileceğini ifade eden Tunç, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Burada aynı zamanda fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanemiz de olacak ve tesisin içinde bulunan havuzda ve sosyal tesislerde de hekim bulunacak. Termal suyun sıcaklığı 48.5 derece. Termal su özel bir sistemle dışarıdan herhangi bir su ilavesi olmadan soğutulacağı için suyun mineral değerleri bozulmadan hem tedavi amaçlı hem de binaların ısıtılmasında kullanıma sunulacak. Sağlık Bakanlığı'nın raporlarında da belirtildiği gibi termal suyun özellikle cilt hastalıklarının tedavisinde, romatizmal hastalıkların tedavisinde, kireçlenmelerde ve ameliyat sonrası dönemde iyileşme sürecinde oldukça faydalı olduğu kanıtlanmış durumda." Sağlık, doğa ve kültür turizmini bir arada sunan bu projenin başta batı Avrupa ülkeleri olmak üzere Arap ülkelerinden...