16 / 05 / 2024

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitini ödemeyen vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitini ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihten önce ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

Sarıyer Belediyesi borç batağında mı?

Sarıyer Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nün meclise sunduğu 31 Ekim 2018 tarihli belgeye göre Sarıyer Belediyesi'nin borcu tam 520 milyon 927 bin TL.

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Ümraniye Belediyesi 2019 bütçesi 550 milyon TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde masaya yatırımların Ümraniye Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi ittifakla meclisten geçti.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Haberi

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait ikinci taksiti için ödeme uyarısında bulundu.

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2’inci taksitinin ödenme süresi 30 Kasımda doluyor. Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş 30 Kasım gününün ödeme için son gün olduğunu ve zamanında ödenmeyen vergiler için mükelleflerin gecikme faizi ödemek zorunda kalacaklarını açıkladı.


“VATANDAŞLARIMIZIN CEZAİ İŞLEMLE KARŞILAŞMASINI İSTEMİYORUZ”

Karakaş birçok mükellefin ödemeyi son güne bırakması nedeniyle sıkıntı yaşandığını da hatırlattı. Vatandaşların son günü beklemeden Terme Belediyesi tahsilât şubelerinde vergilerini ödeyebileceklerini belirten Karakaş, “Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmasını istemiyoruz. Yoğunluğu önlemek amacıyla Belediyemiz tahsilat biriminde 28-29 Kasım cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00-16.00 saatleri arasında veznelerimiz hizmet...