02 / 10 / 2024

Terminal Hamitler hattı

Terminal Hamitler hattı

Terminal-Hamitler TOKİ arasına Büyükşehir Belediyesi'nce konulan 97/A numaralı hat, özel halk otobüsçülerinin eylem ve saldırıları sonucu geçici olarak iptal edilirken, gerekli önlemlerin alınmasının ardından seferlere yeniden başlanacak.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Tramvay hattı Bursa'ya estetik katacak!

istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattında inşaat hızla sürerken, yüksekliği nedeniyle görüntü kirliliği oluşturacak perde duvarlarda yeni düzenlemeye girildi.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa T2 Tramvay Hattı inşaatında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı ile Terminal arasını raylarla birbirine bağlayacak T2 Tramvay Hattı projesi, hukuki süreç nedeniyle yaşanan yaklaşık 4 aylık gecikmenin ardından kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı ile Terminal arasında hizmet verecek T2 tramvay hattındaki çalışmaların konuya ilişkin Danıştay kararının ardından birkaç güne kadar başlayacağını açıkladı.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı ile terminal arasını birbirine bağlamak maksadıyla projelendirilen T2 tramvay hattında ray döşeme çalışmaları başladı.

Bursa T2 tramvay hattına kavuşuyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı ile Terminal arasını ile birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Bursa yeni tramvay hattına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı ile terminal arasını birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Bursa T2 tramvay hattında vagonların testleri başladı!

Bursa T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının ihalesi KİK tarafından onaylanırken, diğer taraftan bu hatta kullanılacak olan tramvaylardan ikisi üretimin tamamlanmasının ardından teste tabi tutulmaya başladı

Bursa terminal tramvay hattı ihalesinde son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay hattını Kent Meydanı'ndan Yalova Yolu'ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne uzatma projesi, ihaleye yapılan itiraz sebebiyle sarkma noktasına geldi.

Bursa terminal tramvay hattı ihalesine itiraz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay hattını Kent Meydanı’ndan Yalova Yolu’ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne uzatma projesi, ihaleye yapılan itiraz sebebiyle sarkma noktasına geldi.

Bursa T2 tramvay hattı ihalesine 13 firmadan teklif!

Bursa'da raylı sistem yatırımlarına da ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve kesintisiz ulaşımı Terminal'e kadar uzatacak olan T2 tramvay hattının ihalesini de yaptı.

Bursa Tramvay Hattı ihalesine 13 teklif!

Bursa’yı demir ağlarla örme hedefi doğrultusunda Cumhuriyet Caddesi ve Heykel-Garaj tramvay hatlarının ardından T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının ihalesi de yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki günlerde açıklanacak...

Terminal Hamitler hattı Haberi

Terminal Hamitler hattı


Terminal-Hamitler TOKİ arasına Büyükşehir Belediyesi'nce konulan 97/A numaralı hat, özel halk otobüsçülerinin eylem ve saldırıları sonucu geçici olarak iptal edilirken, gerekli önlemlerin alınmasının ardından seferlere yeniden başlanacak. 


Burulaş tarafından yapılan açıklamada; bütün otobüs hatlarının Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu belirtilerek, Belediye iştiraki olarak bu hizmeti veren Burulaş'ın tüm hisselerinin de Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğuna vurgu yapıldı. Özel Halk Otobiisçüleri'nin ise Burulaş'ın alt yüklenicisi olarak bazı hatlarda çalıştırıldığı hatırlatılırken, bakımlı ve konforlu araçlarla kaliteden ödün vermeden, insan odaklı, hizmet vermeye devam edileceği kaydedildi. 


Olay...