28 / 04 / 2024

termo teknik ısıtma sistemleri

termo teknik ısıtma sistemleri

Termo Teknik, Türkiye’de 2013 yılının ikinci yarısında satışa sunulan ve kısa sürede stokları tükenen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ın“Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde başarılı olan 34 bayisini St. Petersburg’ta ağırladı...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

6 maddede konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

termo teknik ısıtma sistemleri Haberi

termo teknik ısıtma sistemleri

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, aynı grubun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax’ın “Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde en başarılı satışı gerçekleştiren 34 bayisini 6-9 Aralık 2013 tarihleri arasında St. Petersburg’a götürdü. Rusya’nın ikinci büyük şehri St. Petersburg’da gerçekleştirilen gezide ünlü Nevski Caddesi, Isaac Katedrali, Amirallik Binası, Sanatçılar Meydanı, Aurora Gemisi, Neva Nehri gibi doğal ve tarihi yerlerin yanı sıra, çarların geniş özel sanat koleksiyonlarına ev sahipliği yapan dünyanın en büyük müzeleri arasında yer alan Hermitage Müzesi de ziyaret edildi.St. Petersburg gezisi sırasında ürünlerinin kullanıldığı projeleri gezdiren Termo Teknik, böylelikle yapılan çalışmaları bayilerine yerinde görme fırsatı da sağladı.


Evomax’ın hem bayi hem inşaat şirketleri...