05 / 05 / 2024

Terrace Lotus nerede

Terrace Lotus nerede

Terrace Lotus, Beylikdüzü’nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildi.

İnanlar Terrace Lotus fiyatları!

Tek blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Proje 149 adet konuttan oluşuyor. İnanlar Terrace Lotus fiyatları 567 bin TL 'den başlıyor.

İnanlar Terrace Lotus projesi!

İnanlar Terrace Lotus projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'na yer alan Avcılar bölgesinde hayata geçirilecek. Projenin detayları henüz belirlenmedi. Firma Avcılar dışında 3 yeni proje inşa edecek.

Terrace Lotus'ta 2+1 daireler 4 bin 250 TL taksitle!

İstanbul Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 2+1 daireler 4 bin 250 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor..

Terrace Lotus'ta ayda 2 bin 950 TL'ye daire fırsatı!

Teslimlerinin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanan Terrace Lotus'ta sınırlı sayıda 90 metrekare 1 oda 1 salon için Terrace Lotus'ta ayda 2 bin 950 TL ödeyerek ev sahibi olunabiliyor..

Terrace Lotus dükkan satış fiyatları!

Terrace Lotus dükkan satış fiyatları 637 bin TL'den başlıyor. Terrace Lotus projesi 14 katlı tek blok olarak hayata geçirildi...

Terrace Lotus çarşı dükkanları fiyat!

Terrace Lotus projesi çarşı bölümündeki ticari üniteler satışa çıktı. Terrace Lotus çarşı dükkanları fiyat listesi 637 bin TL'den başlıyor...

Terrace Lotus Çarşı satışta! 637 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus Çarşı'da satışlar başladı..

Esenyurt Terrace Lotus Evleri fiyat!

Terrace Lotus projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projedeki konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Terrace Lotus İnanlar 2017 fiyat bilgisi!

Terrace Lotus projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje E-5'e sıfır konumu ve metrobüse yürüme mesafesi ile ulaşımda avantajlar sunuyor...

İnanlar Terrace Lotus güncel fiyatlar!

İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Lotus daire fiyatları 2017!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Lotus projesindeki konutlar, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte Esenyurt Terrace Lotus daire fiyatları 2017...

Atakent Terrace Tema nerede?

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

İnanlar Terrace Lotus fiyat 2017!

İnanlar Terrace Lotus fiyat listesi 567 bin TL'den başlayarak değişiyor. Terrace Lotus projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Terrace Lotus nerede Haberi

Terrace Lotus nerede

 E-5’e sıfır konumda yükselen Terrace Lotus “İNANLAR - İNDesign Ofis” imzalı. İdeal lokasyon seçimiyle de kazandırmak için yükselen Terrace Lotus’da daire büyüklükleri 90-240 metrekare arasında değişiyor.

Gayrimenkul sektöründe 51. yılını kutlayan ve İstanbul’da gerçekleştirdiği 220’nin üzerinde projeyle, uluslararası ödülleri ile ayrışan ve ilklere imza atan İnanlar’ın Terrace Lotus projesinde topraktan satışlar başladı. 

Bölgenin en değerli konumunda yükselen 40 katlı Terrace Lotus, 150 metre uzunluğu ile İstanbul’un en yüksek kulelerinden olacak. 1+1’den 4+1’e değişen seçeneklerle toplam 149 adet yaşam alanı, 90 m2 ile 240m2 arasında değişiyor. Estetiğin, fonksiyonellikle bir araya geldiği yaşam alanları 3.40 m tavan yükseklikleri, balkonları, her odada açılabilir pencereleri, deniz ve şehir manzarası seçenekleri ve sayısız ayrıcalıklarıyla otel konforunda rezidans yaşamı sunuyor. Açık-kapalı sosyal alanları, ve ofis seçeneklerinin yanı...