03 / 05 / 2024

terrace mix satışları

terrace mix satışları

Esenyurt'ta yapımına devam edilen Terrace Mix projesinde, A ve B bloklarının 1 'inci etap teslimleri başladı. Terrace Mix dairelerinde fiyatlar 117 bin 200 liradan, taksitler ise 1130 liradan başlıyor.

Terrace Mix satışları Terrace Tema satış ofisinde yapılıyor!

Terrace Mix avantajlarını yakalamanın yeni bir adresi var. İnanlar müşterilerine daha çok alternatif ve kolaylık sunacak yepyeni bir uygulama başlattı....

Terrace Tema satılık daire!

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 daire satışlarının tamamlandı.

Terrace Mix Evleri Esenyurt satış ofisi!

Terrace Mix Konutları sahiplerine hemen teslim edilebiliyor. 7 blok olarak yükselen projede konut ve home ofisler bulunuyor...

Halkalı Terrace Su satış ofisi!

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Satış süreci devam eden Terrace Mix'te konutlar hemen teslim ediliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

İnanlar Terrace Mix'te yaşam başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen İnanlar Terrace Mix'te yaşam başladı. Satışları devam eden proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Terrace Mix Rezidans satılık!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Terrace Mix Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Esenyurt Terrace Mix satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 34 metrekareden başladığı proje Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Esenyurt Terrace Mix satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 20 02 olarak belirlendi.

Esenyurt Terrace Mix satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar faklılık gösterdiği projede toplam 945 adet daire bulunuyor. Esenyurt Terrace Mix satış ofisi telefon numarası 444 20 02 olarak belirlendi.

İnanlar Terrace Mix lokasyon!

2 yıl aylık 750 TL kira garantisi verilen projede daire alanları 34 metrekare alandan başlıyor. İnanlar Terrace Mix lokasyon bilgisi kapsamında Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Terrace Mix Evleri satılık!

Terrace Mix Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Terrace Mix Evleri örnek daire!

Toplam 945 adet dairenin yer aldığı Terrace Mix Rezidans projesinde daireler 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Terrace Mix Evleri örnek daire görselleri...

İnanlar Terrace Mix satış ofisi!

Terrace Mix Evleri'nde 130 bin TL'lik stüdyo dairelerde 13 bin lira peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel aylık 1.150 TL taksitlerle ödeniyor. İşte İnanlar Terrace Mix satış ofisi iletişim bilgileri...

Terrace Mix İstanbul'da ayda 1.150 TL'ye!

Terrace Mix İstanbul'da ayda 1.150 TL'ye daire sahibi olunabiliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede daireler 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

terrace mix satışları Haberi

terrace mix satışları


Esenyurt'ta yapımına devam edilen Terrace Mix projesinde, A ve B bloklarının 1 'inci etap teslimleri başladı. Projede devam eden kampanya dahilinde peşinatsız olarak 60 aya yüzde 0,73, 120 aya ise yüzde 0.87 vade oranları ile taksitler kira öder gibi ödenebiliyor. 1+0'dan 3+1'e değişen seçeneklere sahip Terrace Mix dairelerinde fiyatlar 117 bin 200 liradan, taksitler ise 1130 liradan başlıyor. 



Habertürk 



Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi:...