04 / 05 / 2024

terrace tema satışları

terrace tema satışları

İnanlar İnşaat'ın İstanbul Atakent-Halkalı'da hayata geçildiği Terrace Tema projesinde yaşam başladı. İlk daire teslimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı projede, daire fiyatları 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Terrace Mix satışları Terrace Tema satış ofisinde yapılıyor!

Terrace Mix avantajlarını yakalamanın yeni bir adresi var. İnanlar müşterilerine daha çok alternatif ve kolaylık sunacak yepyeni bir uygulama başlattı....

Tema İstanbul 2'de ön satışlar başladı!

Satışa sunulması uzun süredir beklenen Tema İstanbul 2 projesinde ön satışlar başladı. 

Halkalı Terrace Tema konut fiyatları!

Toplam 416 daireden meydana gelen Halkalı Terrace Tema konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 dairelerin tümü satıldı.

Terrace Tema İnanlar satılık daire fiyatları 2017!

İnnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Tema projesinde 0,89 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor. Proje 30 ve 40 katlı iki kuleden oluşuyor...

Terrace Tema satılık daire!

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 daire satışlarının tamamlandı.

Temaşehir Konya satışları başladı mı?

60 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Temaşehir Konya satışları başladı mı? Temaşehir Konya satışları ne zaman başlayacak?

Temaşehir Konya satışları!

Temaşehir Konya satışları Eylül ayında başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesindeki Temaşehir Konya projesi 700 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Halkalı Terrace Su satış ofisi!

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

Terrace Tema'da kiracıların taşınma masrafları karşılanıyor!

İnanlar, yaşamın başladığı Terrace Tema ve Terrace Mix'te kiralamayı yeniden tanımlıyor. Terrace Tema'da farklı tip ve dairelere özel belirlenen oranlarda kiracıların taşınma masrafları karşılanıyor.

Atakent Terrace Tema satılık daire!

Daire alanlarının 90 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Atakent Terrace Tema satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

İnanlar Terrace Tema satılık daire fiyatları!

İnanlar Terrace Tema satılık daire fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema Atakent daire fiyatları 460 bin TL 'den başlıyor.

İnanlar Terrace Tema fiyat!

İnanlar Terrace Tema fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, 48 ay vade farksız taksit yapılan projede avantajlı ödeme koşulları ile satışlar devam ediyor.

Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası ile yükselen Terrace Tema Park projesinde satışlar devam ediyor. Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim edilecek sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Terrace Doğa'da satışlar tamamlanıyor!

Türkiye'nin yükselen semtlerinden olan Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Doğa'da geçtiğimiz ay başlayan satışlar tamamlanmak üzere.. Proje, 1965 yılında İstanbul'da kurulan İnanlar İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.

terrace tema satışları Haberi

terrace tema satışları

İnanlar İnşaat'ın İstanbul Atakent-Halkalı'da hayata geçildiği Terrace Tema'da yaşam başladı. İlk daire teslimlerinin geçtiğimiz gibilerde yapıldığı projede, daire fiyatları 465 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinat, 48 aya varan vade farksız ödeme planları ve hemen teslim avantajıyla Terrace Tema, yatırımcılarına kolaylık sağlıyor. 


Projede, kişiye özel ödeme planlan da hazırlanıyor. 30 ve 40 katlı, 2 kuleden oluşan projede toplam 416 daire yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 90 ile 236 metrekare arasında değiştiği projede, konutlar 3.40 metre yüksekliğindeki tavanları ile dikkat çekiyor. 


SEYİRCİ KALMAYIN 


1965 yılından bu yana İstanbul'a 220'nin üzerinde proje kazandıran İnanlar İnşaat yetkilileri, Kanal İstanbul'un planlanan lokasyonu ile Atakent.'e yatırım yapanlara şimdiden kazandırdığını belirterek, "Terrace Tema'da yerini alanlar Atakent'm kazançlı geleceğine seyirci değil, ortak oluyor" dedi. 


Takvim 


Terrace Tema Halkalı nerede?

Terrace Tema Atakent adres...