01 / 05 / 2024

Terrace tema yatırım

Terrace tema yatırım

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Tema parklara yatırım artıyor!

Macera parklarına yetişkinlerin de ilgi göstermeye başlamasıyla yeni bir pazar oluştu. Pazardaki potansiyeli gören yabancı markalar yatırım için Türkiye'ye giriş yapmaya başlarken yerliler de yeni yatırımlara soyunuyor.

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Terrace Fulya Center Şişli'de kuruldu.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapacak!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde’de kuracağı güneş enerjisi santralı ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Terrace Mix'te şimdi yatırım zamanı!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix projesinde toplam 945 adet daire bulunuyor. Proje "Terrace Mix'te şimdi yatırım zamanı" sloganıyla yoluna devam ederken daireler 139 bin TL'den başlıyor.

Terrace Doğa’da yatırım ve yaşam için son villalar!

Zekeriyaköy’de, İnanlar deneyimi ile tamamlanan Terrace Doğa’ya yoğun ilgi devam ediyor. Yaşamın geçtiğimiz ay başladığı Terrace Doğa, yatırım yapmak veya yaşamak için ideal bir proje...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tema Park için 383 milyon liralık yatırım teşviği aldı!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisini de içine alan 21 bin dekar alanda kuracağı Tema Park için devletten 383 milyon liralık yatırım teşviği aldığı ortaya çıktı...

Erhan Boysanoğlu: Tema İstanbul'da yaklaşık 2 milyar dolar yatırım maliyeti söz konusu!

Erhan Boysanoğlu, "Aslında Tema İSTANBUL, daha henüz planlama aşamasında büyük ilgi ve talep gördü. Yaklaşık 2 milyar dolar yatırım maliyeti söz konusu ve her açıdan başarılı bir konsepte sahip" yorumunda bulundu.

Terrace Mix yaşam ve yatırımın tek adresi!

Terrace Mix uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla İstanbul’da kazançlı bir gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin tercihi... Üstelik şehrin tüm imkanlarını sunan, yatırım değeri yüksek trend ilçesi Esenyurt’ta...

Optimum Yatırım Geliştirme Optimum Terrace"ta satılık 2+1 140 bin TL!

Optimum Yatırım Geliştirme'nin Optimum Terrace projesinde 2+1 evlerin fiyatları 140 bin liradan başlıyor¦

Terrace Tema Halkalı Atakent'te altın gibi yatırım fırsatı! 60 ay yüzde 0,74 vade oranı!

İnanlar İnşaat, Halkalı Atakent'te altın gibi yatırım fırsatı sunuyor. 29.800 metrekarede çok özel 416 daireden oluşan Terrace Tema, özel konumu ve sıradışı stili ile yükselen değer haline geliyor.  Denizbank ve Tekstilbank işbirliğiyle Terrace Tema'da ya

Terrace tema yatırım Haberi

Terrace tema yatırım

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor. İnanlar imzalı, sıfır durumda bir yaşam alanına taşınmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan kiralama formülleri ile hem İnanlar’dan daire satın alan yatırımcılar hem de kiracılar kazanıyor…


Satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin yaşam kalitesinin takibine ve yatırımlarının değerini korumaya önem veren İnanlar; kiralama sürecinin her aşaması ile ilgilenerek dairelerin uygun kiraya verilmesi için aktif olarak ücretsiz hizmet veriyor. Kiralama işlemlerini direkt İnanlar ile yürüten kiracı adayları hiçbir hizmet bedeli ödemeden kiralama sürecini daha avantajlı koşullarla tamamlıyor. Ayrıca sadece Terrace Tema’da geçerli uygulama ile farklı tip ve dairelere özel belirlenen oranlarda kiracıların taşınma masrafları karşılanmaktadır.


İstanbul'un trend ilçesi Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde tamamlanan yüksek yatırım değerli...