15 / 05 / 2024

Terraco boyaları

Terraco boyaları

İskandinav teknolojisi ile üretim yapan TERRACO’nun ürün gamında olan Velvet Tex kadife dokulu sedefli dekoratif boyadır. Velvet Tex birçok malzeme üzerine de uygulanabilme özelliğine sahiptir.

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

Watsons’ta 30 Ekim’e kadar yüzde 50 indirim! Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons seçili ürünlerde indirimli fiyatlarını açıkladı. Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Terraco Antique Stucco ile mermer gibi duvarlar!

Trendleri belirlemede öncü marka Terraco’nun Türkiye pazarına sunduğu mermer desenli iç cephe boyası Antique Stucco sektör için farklı bir alternatif.

Terraco’dan 2017 yılı renk trendleri!

Gelecek eğilimlerini hisseden buna öncülük eden Terraco’nun yaşam alanlarınızı yenilerken 2017’ye dair önerileri var. 2017 yılı için yapılan birçok araştırma ve çalışmaya göre yılın en gözde rengi gri.

Türkiye'nin prestijli yapılarına Terraco Boya imzası!

Terraco en son teknoloji ile üretilen ürünlerini inşaat sektörüne sunmaya devam ediyor. Trendleri belirlemekte öncü olan Terraco Boya dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok yapıya imzasını atıyor.

Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti!

15 bin metrekare kapalı alanı ile tüm sağlık hizmetlerini veren Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti

Terraco Marblecoat: Hem uygun hem dayanıklı kaplama!

Yenilikçi ürünleri ile yapı sektörünün öncelikli ihtiyaçlarına hitap eden Terraco’nun dekoratif ürün grubunda bulunan Marblecoat iç ve dış cephelerde kullanılan ve kullanıldığı alanlara mermer görünümü kazandıran dekoratif kaplamadır

İşte küçük daireleri büyük gösterecek püf noktalar!

Ünlü mobilya mağazalar zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Çetin, küçük evlere de ferahlık getirecek püf noktalar hakkında tavsiyelerde bulundu. Çetin,"Duvar boyalarınızda açık renk kullanın.''dedi.

Terraco Velvet Tex ile iç mekanlar renkleniyor!

İskandinav teknolojisi ile üretim yapan TERRACO’nun ürün gamında olan Velvet Tex kadife dokulu sedefli dekoratif boyadır. Velvet Tex birçok malzeme üzerine de uygulanabilme özelliğine sahiptir.

Handyplus boya yaşam alanlarınızı renklendiriyor!

Sürekli kendini yenileyen, yaratıcı, modern ve alışılmışın dışında ürün gamı bulunan Terraco son teknoloji ile üretilen ürünlerini Türkiye inşaat sektörüne sunmaya devam etmektedir.

Terraco boyaları Haberi

Terraco boyaları

İskandinav teknolojisi ile üretim yapan TERRACO’nun ürün gamında olan Velvet Tex kadife dokulu sedefli dekoratif boyadır. Ürün sağlığa ve çevreye zararlı olabilecek tüm zararlı kimyasallardan arındırılmış olup Terraco EcoLife ürün grubunda yer almaktadır. Temizlemesi kolay, suya dayanıklı ürünün aynı zamanda koku oranı en aza indirgenmiştir. Yüzeyde zengin ve çekici etki yaratmanızda inovatif çözümler sunan Velvet Tex birçok malzeme üzerine de uygulanabilme özelliğine sahiptir.


Trendleri belirlemekte öncü ve çevreye duyarlı marka Terraco’nun Velvet Tex boyası çeşitli alanlarda iç cepheler için alternatif oluşturmaktadır. Otel, restaurant, galeri, eğlence yerlerinin iç cephelerinde olduğu kadar konutların iç cephelerinde de farklı etkiler yaratmakta çözümler sunan ürün kullanıldığı yüzeylerde kadife görünümlü bir etki kazandırmaya yardımcı olmaktadır. Yaşam alanlarınızda bu kadife görünümü istediğiniz renkte elde etmenize imkan sunan...