10 / 05 / 2024

TESHİAD ortadoğu pazarı

TESHİAD ortadoğu pazarı

Temizlik sektörü gözünü 30 milyar dolarlık Ortadoğu pazarına dikti. Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği Başkanı Bülent Doğru, "Irak, Libya, Tunus ve Cezayir'i Türk firmaları temizliyor" dedi..

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Türk çimento sektörüne Ortadoğu pazarından yeni rakip geldi!

Türk çimento sektörü Ortadoğu’da İran’ın ardından Suudi Arabistan ile de rekabete girmek zorunda kalacak. İhracat yasağını kaldıran Suudi Arabistan düşük maliyeti ile Türkiyeli üreticileri zor durumda bırakabilir.

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark istiyor!

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark sorunu olduğu için vatandaşların şire pazarına geleme konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Esnaf, bulundukları yerde otopark olmadığı için vatandaşın şire pazarına gelemediğini vurguladı.

Yeni Nesil Eyüp: Ortadoğu Grup Eyüp projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Eyüp'te hayata geçireceği projenin adı belli oldu. Yeni Nesil Eyüp adını taşıyan proje Mahmutbey Mecidiyeköy metrosunun Yeşilpınar istasyonunun yanı başında inşa edilecek.

Mod İstanbul: Ortadoğu Grup Kağıthane projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Kağıthane'de hayata geçireceği 110 konutluk yeni projesinin adı belli oldu. Mod İstanbul adını taşıyan projesi için ön talep toplanıyor...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde 222 adet, Mod İstanbul projesinde ise 110 adet konut yer alıyor...

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Kılıçoğlu Kiremit, Ortadoğu'da lüks konut pazarına yöneliyor!

Ortadoğu'dan ABD'ye kadar birçok ülkeye kiremit ihracatı yapan Kılıçoğlu Kiremit, lüks konut pazarına öncelik verecek. Genel Müdür Barış Y. Özaydemir, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da kaliteli konut pazarı yükseliyor. Buralarda villa pazarına hakimiz" dedi.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

TESHİAD ortadoğu pazarı Haberi

TESHİAD ortadoğu pazarı

1 milyon 200 bin kişinin çalıştığı, 10 milyar dolar hacme ulaşan temizlik sektörü gözünü Ortadoğu'ya dikti. Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği (TESHİAD) Başkanı Bülent Doğru ile bir araya gelerek sektörün hedeflerini konuştuk. Doğru, Ortadoğu'da 30 milyar dolarlık bir iş hacmi bulunduğunu belirterek, "Şu anda 3 firmamız Irak, Libya, Tunus ve Cezayir'de iş yapıyor. Oralarda yol, çöp, kamu binalarını temizliyoruz" diyor. 


-Temizlik sektörünün büyüklüğü nedir? 

10 milyar dolara yaklaştı. Her geçen gün büyüyor. Geçen yıl büyüme oranımız yüzde 20-30'du. Bunun sebebi de inşaat sektörünün gelişmesi... Artık bir meslek olarak kabul edilmemiz gerekiyor. 


-Bunun için çalışmalar var mı? 

Mesleki Yeterlilik Kurumu'na 3 yıl önce sektörümüzü anlattık. Hâlâ taşeron olarak görülüyoruz. 2015 ilk çeyrekte muhtemelen meslek olarak kabul ediliriz. O zaman standartlar belirlenecek. Taşeron...