21 / 05 / 2024

tesisat denetimi

tesisat denetimi

Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, ev tesisatında denetimin şart olduğunu belirtti.

Güvenli bina için yapı denetimi şart!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde yapı denetimi yapılan hiçbir binanın yıkılmadığını belirtti...

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Murat Berber ve İmdat Dursun tarafından kuruldu.

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatih Kütük tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

19 maddede site yönetimlerinin denetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetimlerinin denetimi" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak için Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30843 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30789 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çay tarafından kuruldu...  

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Kayabaşı ve Funda Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

19 maddede site yönetiminin denetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminin denetimi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

tesisat denetimi Haberi

tesisat denetimi

Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, “Bu hem kalitesiz malzeme kullanımından hem de ürünlerin montajını yapan tesisatçıların eğitimsizliğinden kaynaklanıyor. Tüketicilerin ve ülkenin kaynaklarını boşa harcamamak için sektörde çalışanların da ürünlerin de kalite standartlarının denetimi şart” uyarısını yaptı! Evlerinizi eğitimli tesisatçılara emanet edin hem siz kazanın hem Türkiye kazansın..! Türkiye  yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo’nun Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, her ev alanın yeni dahi olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, önemli bir uyarıda bulundu: “Bu hem kalitesiz malzeme kullanımından hem de uygulamayı yapan, ürünlerin montajını yapan tesisatçıların eğitimsizliğinden kaynaklanıyor. Tüketicilerin sertifikası olan, alanında uzman tesisatçılara evlerini emanet etmesi ve uygulamada kullanılacak ürünlerin...