26 / 07 / 2024

TESKİ altyapı çalışmalarına önem veriyor

TESKİ altyapı çalışmalarına önem veriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesi Yenice Mahallesi'nde faaliyette bulunan Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

Outlet Köprülü Kavşağı’nın Altyapı Çalışmaları Sürüyor!

Kocaeli, Eski Gölcük Yolu üzerinde gerçekleştirilen köprülü kavşak projesinde, zemin uygulama çalışmaları devam ediyor. Zemin ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından fore kazık uygulamasına başlanacağı açıklandı.

Sakarya Erenler'de altyapı çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Evliya Çelebi Caddesi projesi kapsamında SASKİ ekipleri altyapı çalışmalarına başladı.

Bilecik Belediyesi altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Bilecik Belediyesi, kış ayı içresinde altyapı bir sorunla karşılaşmamak için kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

TESKİ altyapı çalışmalarına önem veriyor Haberi

TESKİ altyapı çalışmalarına önem veriyor

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'dan tesisin son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini, özellikle de atık su arıtma tesisleri ile ilgili çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi. 


Başkan Albayrak, tesisin yakınında oturan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti ve vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. 


Çerkezköy...