04 / 10 / 2024

TESKİ binası mimari proje yarışmaları

TESKİ binası mimari proje yarışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası mimari proje yarışması düzenliyor. Projeye son başvuru tarihi 10 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

İFM'de inşa edilen Merkez Binası'nın tasarımı için ikinci ihale!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilecek Merkez Bankası binasının tasarımında değişiklik yapıldı. İlki için düzenlenen mimari yarışmayı Alman HPP firması kazanmıştı. Yeni tasarım ise “davet” usulüyle, Cumhurbaşkanlığı Sarayı mimarı Şefik Birkiye tarafından yapıldı...

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası Berlin'de yarışacak!

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Balıkesir Belediyesi hizmet binası için proje yarışması başlatıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2.Sakarya Mahallesi’nde yapılması planlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası için mimari proje yarışması başlatıldı. Belediye yarışmada 1.olana 100 bin TL verecek.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenilendi!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen belediye hizmet binası mimari restorasyon ve tadilat çalışmaları ile Avanos Belediyesi, Avanos’a yakışır bir görünüm kazandı.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, belediye hizmet binasının dış cephesinde mimari yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar tamamlandığında belediye hizmet binasında büyük bir değişim ve mimari restorasyonda sağlanmış olacak.

TESKİ'nin Süleymanpaşa'daki yeni binası açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (TESKİ) Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TESKİ Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Hizmetlerini daha kaliteli sürdürebilmek ve halka daha iyi hizmet edebilmek adına, yapılacak olan yeni TESKİ hizmet binası için düzenlenen Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte dereceye giren projeler...

TESKİ Binası yarışma sonuçları 26 Kasım'da açıklanacak!

Kurulduğu günden itibaren hızlı bir şekilde yatırımlarına başlayan TESKİ’nin su ve kanalizasyon hizmetlerini daha kaliteli sürdürebilmesi ve daha iyi hizmet edebilmesi için yeni hizmet binası yapılacak.

Van İpekyolu Belediyesi’nden Mimari Proje Yarışması!

Van’ın İpekyolu Belediyesi’nin hayata geçireceği 12 projenin ilk ayağı olan ‘Yeni Belediye Hizmet Binası Projesi’ için jüri üyelerini belirlendi. Projeler için, mimari proje yarışması düzenleniyor

Bornova Belediye Hizmet Binası yarışması sonuçlandı!

Bornova Belediye Binası ve Çevresi Mimari Proje yarışması sonuçlandı. Jüri yarışmaya başvuran 61 ekipten ön seçim aşamasını geçmeye hak kazanan 8 projenin arasından seçimini yaptı.

TESKİ binası mimari proje yarışmaları Haberi

TESKİ binası mimari proje yarışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden:


TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI


1 - Yarışmanın Türü ve Şekli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 23. Maddesi ve “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışma Yönetmeliği” doğrultusunda serbest, ulusal ve tek aşamalı, bir mimari tasarım yarışmasıdır.

2 - Yarışmanın Yeri ve Konusu

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Gündoğdu Mahallesinde, Köseilyas Köy Yolu mevkiinde (Köseilyas Caddesi ve Soğancılar Caddesinin kesiştiği kavşakta) yer alan ve2764 ada 1 parselde kayıtlı, imar planlarında Belediye Hizmet Binası (TESKİ) lejantlı, 18.846,62 m2’lik alan üzerinde, TESKİ Hizmet Binasının tasarlanmasıdır.

Mevcut İmar Planlarına uyularak, doğal çevreye uyumlu, kentin...