07 / 05 / 2024

tev suadiye şubesi

tev suadiye şubesi

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

 Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da Büyükhanlı Konutları B1 Blok'ta açıldı.

ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi, M. Tacize Demir Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kol İnşaat Ticaret Sanayi ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Kol tarafından 2 milyon 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Suadiye Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Danışmanım Turizm Kongre Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Danışmanım Turizm Kongre Organizasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ceren Anadol tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu

İzçınar Kardeşler İnşaat Sanayi Turizm Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

İzçınar Kardeşler İnşaat Sanayi Otomotiv ve Turizm Limited Şirketi Şişli Şubesi, Hayri İzçınar, Salih İzçınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

Erko İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir 2. Şubesi açıldı!

Erko İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir 2. Şubesi, Yılmaz Korkmaz tarafından 3 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

tev suadiye şubesi Haberi

tev suadiye şubesi

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini hizmete açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları Şuadiye'de önemli iş insanları bir araya geldi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, açılışta konuşan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, ‘’Hizmetlerimizi genişleterek artan eğitim desteği ihtiyacına cevap verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Bu genişlemenin ve büyümenin en güçlü etkisini de varlığımıza güçlü katkı sağlayan şehirlerimizdeki temsilciliklerimiz oluşturuyor. TEV’in başarı hanesinde bugün Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunduğu 30’a yakın eğitim tesisi, 3 kız öğrenci yurdu ve sağladığı 250.000 eğitim bursu bulunmaktadır’’ ifadelerini kullandı.

Anadolu Yakası’nın bağışçı potansiyeli açısından artan etkisinin TEV'in stratejik planında çok önemli bir rol oynadığını söyleyen Yırcalı, "Anadolu Yakası’nın bizler için önemi ve potansiyeli çok büyük. Varlıklarını TEV’e vakfeden çok...